Busra_gunyuzlu 26 haftamdayım bu fıtılden kullanan var mı doktorum verdı dün akşam enfeksiyon var dedı kullananlar bı yan etkı vs bebege bı zararı etkısı var mı yardımcı olur mu ❤️🙏
Kiki-riki Busra_gunyuzlu 22 haftalık falanken kullandım mantar enfeksiyonu için bende bir belirti yoktu enfeksiyon açısından vajinal muayene de şans eseri görüp verdi doktor kullandım geçti gitti bı sıkıntı olmadı yalnız gece yatarken koyun kii akmasın
AsyaAda41 Busra_gunyuzlu bende 27. Haftamda kullandım bir sıkıntı olmadı çok şükür tedavi edilmezse sıkıntılı olabilir asıl benim akıntım vardı en aza indi o da☺️
Busra_gunyuzlu Kiki-riki gündüz koyacaktım vazgectım dün gece verdı bana da gıttım acıle su mu geldı dıye Allah korusun akıntım mış gece açık yer bulamadık esım sabah aldı bu gece koyarım o zaman 🙏
Busra_gunyuzlu AsyaAda41 benımde çok fazla ben su gelıyor sandım ama bebegın suyu gayet ıyı dedı bı sorun yok dedı ama akıntı çok enfeksiyon dedı onu verdı benımde ılk gebelıgım bılgım olmayınca tereddüt ettim 🙏🙏
AsyaAda41 Busra_gunyuzlu insan tereddüt ediyor doktor bile verse çok okudum hani kullansam mı kullanmasam mı ama sonra dedim kullanayım korktum çünkü akıntıyı da kesti iyi ki kullanmışım. Zaten doktorlarda sıkıntı oluşturacak bir şey vermez . Gönlünüz rahat olsun🌺