Aysel2121 Gebelikte covid olunca bebek etkilenir mi açaba dün ters yaptım pozitif çıktı sürekli aklimda bu var acaba ona bişey olurmu ?
230820k Aysel2121 Yaşamadım ama genelde bebeği etkilemiyor diye duyuyorum canım, Geçmiş olsun sana da 🙏🙏
Jsnsjudhd Aysel2121 bende 1 ay önce kovid oldum hemen doktorumu aradım doktorum ilaç verirlerse kullanma sakın dedi çünkü kovid hapı bebeği etkiler dedi Allaha şükür hapsiz geçirdim bitti kovidim bebeğe geçmiyor yani bişe canım kafan rahat olsun 💙🤗
Sevinc24 Aysel2121 etkilenmiyor 37.hafta oldum 1 hafta sonra Doğum yaptım antikorlu olur işte siz kendinize iyi bakın onlar güvenli yerde
Melih_funda 17 haftalıkken atlattım bebeğe hiçbir şekilde zararı yok bol meyve çorba ve sıvı alın Allah’ın izni ile atlatırsınız inşallah ama yemeden durursanız o zaman bebeği kendiniz tehlikeye atmış olursunuz çok geçmiş olsun mutlaka bol bol beslenin
Aysel2121 Melih_funda Allah razı olsun hepınızden sağolun. Oyle yapmaya çalışıyorum ağzım boş durmuyo biseyler yemeye çalışıyorum CAnım istemesede zorluyorum inşallah geçer
bahtnurr1 Benim arkadaşım 5-6 aylıkken geçirdi kızımız gayet sağlıklı şükür 🥰 ama yemene içmene biraz önem ver bol sıvı desteği diyorlar
demett61 Aysel2121 ben de 12 haftalık hamileyken geçirdim çok şükür bebeğimize bişey olmadı ama hastalık sürecinde o kadar mide yanmam ve bulantım oldu ki bide ağır grip şeklinde atlattım çok fenaydı hiç beslenemedim ilaçsız atlattım şükür. Geçince hemen doktora koştuk bebeği iyi görmek harikaydı. 😌
Melih_funda Aysel2121 zor oluyor gerçekten Allah yardımcınız olsun ama mecbur olduğunuzu hatırlayın zorlasa olsa yemeniz lazım yoksa toparlanamazsınız süreç zor rabbim bir an önce atlattırsın inşallah