Yabrukus Susamm yok canım bende alıyorum almasam sıcaktan patlarım benimki alıştı hatta suyun sesini duyunca hopluyo artık😂
Hatunnn Susamm benm dusuk tehlikemin oldugu aylarda cok sık dus almami istemiyordu doktorum ama sonrasinda bi sakinca yok gabikide sicak dus olmadigi surece. Birde dustan cikmadan soguk su dokun ayaklariniza tansiyonu dengelemesi icin
Susamm maat haklısın cnmm işte Allah korusun açılma falan olup erken doğum falan insanın aklına hersey geliyor 🙈😊
maat Susamm Yoookkk canımmmm :) Kaynar kaynar suyun altına girecek halin yok ya :) Biraz rahatla,hatta ben de şimdi gireyim şöyle ferah ferah :)
Susamm Cansum1 maşallah 🙏 sağlıkla kavustursun Rabbim siz artık gün sayıyorsunuz😊 darısı bize inşallah günler hiç geçmeyeçek gibi geliyor
Cansum1 Susamm amin Allahrazı olsun merak etme öyle bir geçiyor ki geçmesin diye dua ediyorsun kalsın diye korkudan :)))
Begmulusoy Saglik ocagindaki ebem bana hergun dus almami soyledi. Doktorumda oturarak duş almami soyledi hicbir sakincasi yok :)))
Enesefe Dus almsam yapamam ki hatta ben artık ilik dusu bıraktım soğuk suyla dus alıyor um doktorum onerdi😀😀bende kan pihtisi olduğu icin
Susamm [bilinmeyen] haklısınzz😊 ilk bebeğim olduğu için tedirginlik yaşıyorum Allh korusun insan korkuyor herseyden 23 haftalik olduk inşallah sağlıkla kucağımiza almak nasip olsun inşallah 😊