Gamzedrsun Merhaba kızlar henüz doktora gitmedim Salı günü ilk kontrole mi gidicem bugun itibariyle 6. Hafta ya girdim benım bir kımyasal ve bir kürtajım var daha önce Herhangi bir test yaptırmamıştı doktorlar gittiğim . Devlet hastanesi Araştırmalara sonucu buradan da tekbir amaçlı kan pıhtılaşmasına karşı Bugun itibariyle eşime aldırdım Coraspine başladım . Acaba geç kalmışmıyımdır Kullanmak için Bir faydasını görürmüyüm bir sıkıntım varsa da
Merveee34 Gamzedrsun eğer kan pıhtılaşman yoksa doktora sormadan coraspin kullanmayın . Bazen iyi gelecek diye kötü sonuçlar doğurabilir
Smyrayldrm Gamzedrsun canım bende 2 dusuk var testleri yaptrdım pıhtılasma cıktı doktorum hamıle kaldıgında gel baslıyalım ve ben hamıle kalmadan once folık asıt bıde ecopırın kullanmaya basldm 5 gunudr de ıgne vurunuyrm oksapar basladı 4+5haftalıgım bende gene doktorundan konus cnm
Feyzaveannesi Gamzedrsun 2 kimyasal gebelikten sonra kızıma hamile kaldım coraspini uzun zaman kullandım. Şu an 6+4 haftalık hamileyim gebe kaldığımı bildiğim günden beri kullanıyorum
Denizyildizii Gamzedrsun pıhtılaşma varsa eğer coraspin zaten tek başına işe yaramaz. Doktordan habersiz bence kullanmayın
Gamzedrsun Merveee34 Salı günü gideceğim doktora Bu kayıplarımdan sonra kan pıhtılaşması olabileceğini düşünüyorum ama gerekli testleri yaptıramadım
Merveee34 Gamzedrsun çok geçmiş olsun . Rabbim bidaha yaşatmasın .keske bu süre içinde genetik testlerini yaptırsaydınız . En azından pıhtılaşma sorunu varsa iğne + coraspinle de devam edebilirsiniz . Hamileyken bazı değerlere bakılıyor ona göre de az çok anlaşılıyor pıhtılaşma olup olmadığı . Doktorunuz mutlaka yapacaktır zaten
Gizmo90 Önlem amaçlı düşüklerden sonra veriyorlar ama siz yine de doktorunuz onaylamadan kullanmayınız
Gamzedrsun Merveee34 Malesef gittiğim hastene devlet hastanesi ve doktorlar okadar başı kalabalık ki Bırakın test yapmayı doğru düzgün konuşamıyorsun bile Randevu düşürmek bi hayli zor Kendisi de bana söylemedi şunu şunu yaptır diye Ve bu ay hamile olduğumu öğrendim
Gamzedrsun Smyrayldrm Folik asitli hamile kalmadan önce düzenli bir şekilde kullanıyordum şuanda da kullanıyorum ben o testi yaptıramadım umarım doktorum gerekli şeyleri başlatır bana da
Smyrayldrm Gamzedrsun keske cnm yaptr saydın cnkı tekrar uzulmek istemesin yani canın yanıyo ona gore alınıyo onemler ınslh sag saglım kucaggına almayı nasip etsin cnm saglıkla ınslh
pikachuu Gamzedrsun doktorundan habersiz kullanmamalisin. Benim doktorum vermesine ragmen bana dokundu. Burun kanamasi, vajinal kanama bi anda patladi vucudum
bahtnurr1 Kafana göre ilaç başlamamalısın , ilk gebeliği düşük planların çoğuna zaten kan sulandırıcı ilaçlar veriyorlar ama dozunu doktor ayarlaması lazım mg yüksek falan kullanırsan bebeğe zarar verirsin Allah göstermesin
Pembepanterr Gamzedrsun Kan sulandırıcılar kafaya göre kullanılmaz doktorunuz vermediği sürece kendiniz araştırıp kullanmayın böyle sıkıntılı bir gebeliğiniz varsa veya öyle düşünüyorsanız gebe olduğunuzu öğrendiğiniz an doktorunuza gidin en doğru kararı verecektir 🌸