QOH ebruus ben bebetto marka aldım (fabrika satış mağazasından)kendi internet sitesinde satılıyor mu bilmiyorum o markayı tercih etme sebebim komple makinede yıkanabiliyor olmasıydı.Yıkadık da ne çekme ne de renk verme falan olmadı.
Sudeeee Glfdnaktr gerekli oluyor canım yani kişiden kişiye değişir benim arkadaşım doğum yaptı 1 aydır onu kullanıyor elim ayağım diyor ama o anakıcağı almamış
meraklianne1 Glfdnaktr bence çokta gerekli değil beşiği varsa 😑 bende de var kullanıyorum ama şart değil illa olmalı demem şahsen ben ki allahtan para vermemişim😂
almilaumay12 ebruus Valla ben halen kullaniyorum çokda işimi gordu kizim 1 buçuk yasind mesela evde yere koyuyordum yatiyordu ama en cok sehir dışına çıktığımızda isimi gördü.Arka koltuga koyuyorum kızım uyuyuyor rahat rahat.
Senayyaprak33 ebruus 140 TL aldım canım trendyoldan gayet büyük geldi buyutu çok güzeldi yani 🥰 orda çok seçenek var zaten yorumları okuyarak alırsan senin için daha iyi olur
poyrazinannesi3547 Ben almayı düşünmüyorum anakucagı geldş hediye olarak sepet beşik var yeterli diye düşünüyorum birde montessori karyola aldı babam gerek görmüyorum babynestte bunlar varken
Arenn 2018 te ogluma almistom babynests sayfasindan instgramdan cok kaliteli cikti bayada kullandim simdi yikadim 2. ogluma kullanicam cok kullanisli koltuga besige yataga nereye koyarsan koy her bebise lazim