Sevgili annelerimiz ve anne adaylarimiz sizde yasadinizmi nasil bir yol izlediniz dis macunu kolonya sogan sarimsak parfum akliniza gelebilecek kokulu seyler ozellikle mentollu urunler hepsi ayni sekilde kokuyor ama hepsinde bir tuhaf koku var nasil anlatacagim bilmiyorum 14+1 olduk simdiye kadar hic bu kadar koku yuzunden zorlanmadim tiksinme degil bu soyledigim urunlerin hepsinde kimyasal keskin bir koku aliyorum ve bu koku hepsinde ayni metroya bindigimde ter kokusu bile o koku gibi kokuyor nasil bir koku oldugunu cozemedim ve benzetemiyorum yolda yururken bile surekli o koku esim is yemeginden geliyor alkol bile o sekilde kokuyor benzon istasyonuna giriyoruz o koku hepsinde ayni tuhaf keskin bir koku var dis macununda bile yuz jelleri ne denediysem gecmiyor doktora sordum koku kaybi varsa covid testi ol diyor diyorumki zaten covid gecirdim koku kaybi degil her sey ayni o tuhaf koku kokuyor keskin kokulu hersey biktim artik her sabah aksam dislerimi fircalayip yuzumu yikamak bile iskence olmaya basladi bu durumu yasayan varmi ne kadar arastirsamda benzerini bulamadim 😰 benide bilgilendirin lutfen