melekVzeynepE Kızlar lütfen bakınnn , sancım ve kasılmam vardı bu ilaca başladım bırakıp doğurmak istiyorum hemen doğum oluyor mu kimler kaç gün sonra yaptı
Merve5561 melekVzeynepE canım 1 hafta daha dayanmaya çalış bence 37 yi geç en azından son zamanlar zor biliyorum ben adalat kullanmıştım 34.haftada kestik ama sancım çıkmıyordu nst de ondan kestik çoksa devam ettirirdi sanırım 39+4 te doğum yaptım
melekVzeynepE Alpaserdu ağrınız sancınız ne kadar çıkıyordu ya da siz hissediyor muydunuz kasık da ağrı ve sanki bebek arasında gibi oluyor muydu düşecek gibi böyle her an
Alpaserdu melekVzeynepE tabi çok ağrı hissediyordum nst de sancılar çıkıyordu tam hatırlamıyorum ama 3-4 gün kullandım
melekVzeynepE Alpaserdu ilacı kullanırken bile kasıkda ağrınız var mıydı, oturup kalkarken yürürken batma sancılanma
melekVzeynepE Alpaserdu ben istiyorum zaten doğum olsun bırakınca, ilk doğumum normal olmuştu doktor ilk doğumundan kalan açıklık var dedi, ilaç alıyorum 4 gündür hala ağrım fazla kasik ağrısından bazen yürüyemiyorum dediğim gibi
melekVzeynepE Merve5561 benim sancım çok çıkıyor nstde 100leri buluyordu, şuan ilaca rağmen ağrım var ve çok zor geçiyor o yüzden doktoruma danışıp bırakıcam