Cigdemozcan geçen yıl bir hevesle gittim 22.haftada detaylı ultrasona doktor dudak ve damak yarığı var dedi çift taraflı diyafram oluşmamış bu yüzden mide kalbin yanında büyümüş ama ameliyatla düzeltiriz dedi karın boşluğunda bir delik varmış onu da kapatırız ameliyatla dedi doktor böbreği teki tam gelişmemiş dedi doktor böyle sıraladıkça yattığım yerden kalkamadım inanın amniyosentez yapıldı genetik bir durum yok dedi doktor son olarak bebeğin iç organlarına emarla bakacağız dedi o güne kadar ümitliydim en azından ameliyatla düzelecek şeyler hepsi diyordum emar sonucu doktorlar heyet kararı ile alınmasına karar verdiler çünkü bebeğimin akciğerinin biri hiç yokmuş diğeri ise hiç gelişmemiş henüz dediler doktorlar eşimi ve beni aldılar karşılarına bir insanın yaşaması için kalpten önce akciğere ihtiyacı var dolayısıyla sizin bebeğinizin yaşama şansı sıfır dediler o hastahanenin tavanı başıma çöktü adete nefes alamadım hemen kararınızı verin imzanızı atın doğumu başlatalım dediler atmadım imzayı çıktım hastaneden hyr dedim olmaz dedim başka doktorlara gittim inanmak istemedim ve sonunda attım o imzayı suni sancıyla doğurdum yavrumu melek oldu doğar doğmaz kuzum 😪 çok zor bir karar biliyorum o durumu Allah yardımcın olsun Dostuma zaten üzülürüm de Rabbim düşmanımı bile o şekilde sınamasın🤲🏻