Oglusununannesi06 Kizlar ilk yaptığım test bu bunda betam 10.7 çıkmıştı https://resimyukle.io/g/WJAHXje7NG Şimdi yine test yaptım yarın artışa bakacam kanda sizce testte koyulaşma varmi https://resimyukle.io/r/5iCtd3NIwD https://resimyukle.io/r/DbQYFhF3Oh
teletabi Oglusununannesi06 testteki çizgi hemen belirdiyse eğer evet koyulaşmadan söz edebiliriz ama ilkine göre daha belirgin ve koyu🤗
Hosgeldinbebek Oglusununannesi06 defalarca test yapmış biri olarak şunu söyleyim, değerim 17 yken de 30lardaykekn de aynı çıktı hemen hemen. Sonra 1000 i geçince yaptım meraktan baya kıpkırmızı oluyor. Yani teste aldanma şimdilik küçük değerlerdeyken çok bi yoğunluk bekleme inşallah kanda görürsün yükseldiğini💜
KkubraOz Oglusununannesi06 çok koyulaşma görünmüyor ama bence testlere güvenerekte moralini bozma yani testte takip etmen için hepsini aynı saatte yapmış olman lazım ki öyle bile olsa kan testi en kesin sonucu verir. Bende iki gün önce 11 değerle öğrendim. Doktorum salı günü tekrar kan ver dedi onu bekliyorum.
Oglusununannesi06 Hosgeldinbebek İnşallah kimyasal olur diye korkuyorum açıkcasi değerim düsuk olduğu için
Hosgeldinbebek Oglusununannesi06 canım o hiç belli olmuyor, 30 la öğrenip kimyasal yaşadım bi kere, şimdiki gebeliği de 30la öğrendim ama şükür 8 haftalık olduk bile
Durudefne61 Oglusununannesi06 korkma 🙂 bende böyle başladım 2güne 1 test yaptım bide bayram arifesinde başka takip şansım olmamıştı git gide koyulaşti 🙏 ama bence yarın gidin bi kan verin doktorlara değer verebilmek önemli çünkü 🙂
Oglusununannesi06 Hosgeldinbebek canım biraz kimyasaldan bahseder misin nasıl oluyor o ilk gebeliğim merak ediyorum
Hosgeldinbebek Oglusununannesi06 değerler bi süre yükseliyor ama adetten 1 hafta flan geçince kanama başlıyor, kese hiç oluşmadan düşüyor. Regl kanamasıyla atıyor vucut normal kanama gibi ama daha uzun süre ve yoğun oluyor. Sonrasında sağlıklı gebelik geçirme ihtimalin daha fazla hiç üzülme
Oglusununannesi06 Hosgeldinbebek bilmiyorum ya moralim çok bozuk eminim kandada artış olmayacak boşa ümitlendim
Hosgeldinbebek Oglusununannesi06 hayır ya bunu bilemezsin iyi düşün iyi olsun, kimseye söyleme şimdilik değerlerini takip et. Hayırlsı olsun hakkında 🌼
Ayguns Oglusununannesi06 kendinize neden bunu yapıyorsunuz ya ? Biraz ümitli olun böyle şeyler moral ister kötüyü niye çağırıyorsunuz ki ?
Hosgeldinbebek Happybsrn adetten 4 gün önce flan öğrendim, iğne vs başlanacaktı doktorum özellikle uyardı öncesinden öğrenelim diye. Keseyi 5+3 te gördüm, 2 hafta sonra da kalp atışı duyduk şükür
Oglusununannesi06 teletabi sağol kuzum çok teşekkür ederim bol bol duaya ihtiyacım var Rabbim herkese tattirsin evladı isteyen anne olmayı hakeden herkese çok dua ediyorum Allah’ım sağlıklı olsun diye çünkü gerçekten çok istiyorum bu bebeği🤲🤲🤲
yesilkelebek Oglusununannesi06 ben öğrendiğimde 202-203 civarındaydı ve silik pozitifti o yüzden ev kiti testine aldanmayın. Eminim yukselecektır içinizi ferhat tutun🥰
Bestfriendss44 Oglusununannesi06 bu testtlerde koyulasma ucuyor canim laupjuak diye marka var o tam gosteriyor ben normalde bu testlerden aldim hep ciktigi gibi ucuyor ama bu marka dedigim al 5 tl zaten ama guzel