Allahneverdiysee Çarşamba günü randevum var 16 haftalık olucaz cinsiyeti öğrenilecek ama göstermemesinden endişeliyim 3haftadır bekliyorum. Bi öneriniz var mı kızlar . Anneye dönük olması için yapılacak bir şeyler var mı ?
Annesininkuzusu01 Allahneverdiysee Bu tamamen bebeğin keyfine kalmış bir şey🤷🏼♀️ Yapabileceğimiz bir şey olduğunu sanmıyorum
Akrepbebek Allahneverdiysee malesef benim de öyle. kac aydır görmüyorum yüzünü. Hep sırtı dönük. Çikolata da yedim fayda etmedi.Bebegin canı ne zaman isterse o zaman kendini gösterir üzgünüm 🤦♀️🤭
derinsart Allahneverdiysee ben jelibon yedigimde içerde dans ediyordu bi sürü güzel ultrason fotosu da alabildik
Taner91_zemine Benimki de tam tersi arkası dönük oluyor ilk doktor bakmaya başlayınca noluyo orda der gibi bize bakiyo
Happyturuncu Allahneverdiysee cinsiyet için değil belki ama yüzünü görmek için 9 ay bekledik maalesef o bebişe kalmış birşey göstermek istemezse göstermiyor 🤷♀️
Simgeozturk11_ Bizimkinin de eli hep yüzünde yada pozisyon uygun olmuyor hep sabah ve aç karnına gidiyodum bu sefer öğlene aldım ve tok gidicem bakalım 😂
Bulutsevdasi Allahneverdiysee maalesef bebeğin keyfine kalmış . Benim bebekte ilk zamanlarda yüzü dönüktü. Sonra arkasını döndü 17 haftada daha da yüzünü göremedik. Allah’tan ilk haftada kız olduğunu öğrendik ☺️