somurtkankedi Prensannesi_0101 asla yapmaz adamı arayıp laf söyledim diye ben suçlu oldum bide düşünün. Kardeşi pislik evdeydi ama asla umrunda bile olmaz böyle insanlar bunlar
[silindi] somurtkankedi sen dedinya görünürde bir şey yok darp raporu nasıl alıcam diye bende göründürt o zaman dedim ama anlamadıysan hiç zorlama boşver canm…
Kkalintas somurtkankedi geçmiş olsun canım Florya metrobüs durağında indiğinde yürüyerek bile gidiliyor sorun söylerler aile mahkemesi var
somurtkankedi asyahumam amin en kısa zamanda kurtulurum umarım. Hamile değilim deniyorduk Allah’ın bir bildiği varmış vermedi
asyahumam somurtkankedi Rabbim çok büyük her şerde bir hayır vardır işte, hakkınızda hayırlısı olsun cnm 🙏
somurtkankedi asyahumam nasıl geçinirim ne yaparım diye düşünüyorlar seslerini çıkartamıyorlar güçlü olamıyorlar. Herşeyin üstesinden gelinir Allah’ın izniyle hergün kavga dövüş yaşamaktansa ayaklarının üzerinde durur çalışırsın daha iyi.
Deryasami150819 somurtkankedi biraz zaman ver belki, başka derdi vardır. Burnu biraz sürsün. Eger yumusarsan her yumusamanda sana yaptiklari aklına gelsin. Erkek milleti hep aynı