2oglusannesi İnşallah doğumunuz çok çok güzel geçer😊🙏🏼 Doktorum epiduralle doğum yaparsın hep demişti zaten.Ben çok korkuyordum doğumdan hem sezaryenden hem normal doğumdan.Bebeğin kafasının çıkacağı düşüncesi beni deliye döndürüyordu resmen 😂 Ama maalesef ben şu an hala sağıp veriyorum sadece acıktığı ilk 4-5 dakika emiyor sonra ağlayıp biberon istiyor.Ama itiraf edeyim sıcaklar filan derken ben uğraşmadım bebeğimi emzirmek için çok bunalıyordum çünkü üstüm başım süt oluyordu ve üzerimin batmasına çok sinirleniyordum o yüzden sürekli sağmaya başlamıştım.Emzirmeyi de daha 2 gündür yapıyorum ama artık silikon uçla emzirmeye karar verdim.Daha önce denemiştim onunla çok güzel emiyor.Silikon uç almanızı tavsiye ederim eğer göğüs ucunda çöküklük varsa bebek emdikçe göğüs ucu da çıkıyor hem de bebek sizi emmiş olur.Yani makine almak yerine silikon uç daha mantıklı.Derseniz ki siz neden sağıp veriyorsunuz gece eşimle sırayla kalkıyoruz,eşim bebeğe süt içirebilsin diye.Ayrıca bol bol su için sütü arttıran üç şey var.Uyku,stressiz bir kafa ve bol su.