Kubraaa- Çin takvimine göre kız bebeğim olacakmış . Deneyipte evet doğru söylüyorlar diyen arkadaşlar var mı ?😌
Minikturtageliyor Kubraaa- Çin, Rus takviminde erkek çıktı. Makas, bıçak ve yüzük testinde erkek çıktı. Gel gör ki kızım oluyor 😂
Minikturtageliyor Ygtm44 görümcem bir yastığın altına bıçak koydu öbürüne makas koydu😂 sonra beni çağırdı seç birine otur dedi bende bıçağa oturmuştum 3 kez 😂
Minikturtageliyor Ygtm44 yüzük testide yüzüğe ip bağlayıp göbeğin üstünde sallandırıyorsun sağa sola gidişatına göre cinsiyet belirliyormuş
iremcannn1907 Kubraaa- kesinlikle hayır. Her batıl inanç kızı gösterirken oğlum olacak. 20 haftamdayım 😍
Tugbamete Kubraaa- ay yok çin takviminde kız rus takvimine göre kız kese yönüne göre kız yüzük sallamaya göre kız yumurtlama öncesi ilişkiden olduğundan ötürü kesin kız dediler erkek çıktı valla benimki 😂 dönmezse benim dönerse biç benim olmamıştır dicem 🙈🙈
Zeynepdogan Kubraaa- valla brnde kiz dedi cikti ama pekte inanmiyorum onlara tamamen tesaduf bence kuzenime de kiz dedi onunki erkek