iremk00 25 haftalık hamileyim iki gündür bebeğimin hareketlerinde azalma var hatta nerdeyse hiç tekme atmıyor korkuyorum sizde bu haftalarda azalma oldu mu ne yapmam lazım
Happyasya iremk00 öncelikle endişelenmeyin gününüz hareketli geçiyorsa hissetmemeniz normal bazen bana da oluyor. Ama benim doktorum hemen başvur böyle durumlarda hastanemize dedi
tandirella001 iremk00 hareketler tamamen kesilmediyse sıkıntı yoktur canım. Ama yine de doktora git baksın ne olacak ki acilde ya da sağlık ocağında bile bakarlar. Endişeli olmaktansa git rahatla
Kusciviltisi iremk00 geçen bende de oldu tatlı yedim sırt üstü yattım 10 dk sonra göbek deliğimle felan oynadım baya rahatsız ettim en son tekme attı oh dedim
iremk00 Kusciviltisi tatlı yiyip sürekli dürtüyorum ama tepki yok sadece sabah dondurma yemiştim onda biraz hareket etti o kadar şimdi tekrar denicem
istekalbeni11 iremk00 Normaldir Ya Sıkma Kendini Tatlı bişeyşer yiyip Karnına elini gezdir sırt üstü uzanarak hissedersin gene en son ne zaman kontrolle gittin ? Bebişin Cinsiyetti nedir?
iremk00 istekalbeni11 salı günü gittim ya iyiydi tatilde havuza girdiğim için enfeksiyon vardı doktor onun için ilaç vermişti acaba onunla alakalı mı diyorum, cinsiyeti kız
istekalbeni11 Minikturtageliyor Rabbim Hiç kimseyi üfürmesin herkesin yüzünü güldürsün bebeklerini sağlıkla kucağıma versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
isimsiz1i iremk00 ikizlere hamileyim biri sürekli hareketli diğeri kafası eserse geçen eşime bu senin gibi sessiz sakin dedim baktım tekme atmaya başladı eşime dedim alındı bebek 2 gün tekme attı sürekli 😂😂
busra1997alpaslan2021 iremk00 bende 10 gundur azalma var zorla tekme arttırıyorum ben çalışıyorum persembe doktoruma sorcam baya bir muane etsin beni