Babyahu Mdbaravi Nasıl eşiniz annesinin bunu demesine izin verebiliyor ya siz karşılık verememiş olabilirsiniz fakat onun izin vermemesi gerek. Gerçekten dıyecek kelime bulamıyorum ya nasıl bu hakkı kendilerinde görebiliyorlar . Daha neler duyacaz ya
Mdbaravi Pembe_duslerr Arsima4 benim isteğimle sezeryan dedi. O kadar çok kilo aldım ki yürümekte bile zorlanıyorum kan değerim fazlasıyla düşük acı çekmek istemiyorum 😔
Babyahu Mdbaravi yanlış anlamışım kusura bakmayın, kayınvalideniz için dediklerim aynen geçerli ama kesinlikle buna hakkı yok
Mdbaravi Pembe_duslerr bir kaç ay yatakta kalacakmışım artı gidip bi kaç gün sancı çeksem ne olacakmış onlarda çekmemiş mi vs vs
Babyasia Mdbaravi Siz kendi kararlarıniza sahip çıkamıyorsaniz çocuk doğunca ne yapacaksınız? Yetişkin bir birey olarak dik durmalısınız bu kadar pasif olursanız hayat çok zorlaşır sizin için.
Annecik_ Mdbaravi sorun madem geçmişte neler yaşadıysa size bir liste versin siz de aynılarını yapın karar vermeye kafa yormaya ne var ben olsam eşimle konuşur gider sezeryanımı olur kaynanamla da kavga ederdim. Çocuk muyuz yahu
esrvl Mdbaravi niye iptal ediyorsun onu dinleyerek o mu doğuracak sanki . Kaynanana da deseydin sen çocuk yap sen normal doğur. Her şeye illa burunlarını sokacaklar.🤦♀️
Aybuss Mdbaravi Rabbim o kaynana akıl fikir vicdan versin… Onun vicudu ile senin ki bir değil her gebelik kendine has TIR…
Ozgrrr Mdbaravi ya hemen sözlerini tutarlar hayret ya pardon da kusura bakma eşinin aklı yok mu ya. Çocuk mu da hemen etkileniyo sen karar vereceksin nasıl dogum yapacağına eşinde karışamaz aslında buna dinleme ya
Ptttssse Korkutmak gibi olmasın buna bile karışıyorsa yarin öbür gün bebek doğunca neler yapmaz bu kadın keşke kendi isteğin değilde doktorun oyle uygun gördüğünü söyleseydin.
Mdbaravi Ptttssse eşim öyle söyledi zaten doktor sezeryan dedi. Doktor yalan söylüyor dedi evde çeksin gidip doğursun dedi
Vcfgjbcnklloogcxzdunb Mdbaravi karıştırmakta hata yapmısssın bence kendıne bunu yapma herkes haddını yerını bilsin
Mdbaravi Vcfgjbcnklloogcxzdunb bilmiyor işte sezeryan olmaya karar verdiğimden beri herkes bir akıl verme peşinde