3MelekAnnesi3 35 haftalıgız ve butonu gördük Tabi ki suan gelmesin minik oglum 2 hafta ve daha sonrası gelsin riskli gebeligimiz var bakalım ne zaman gelcek Siler kac haftalık oldunuz kızlar agrılar sızılar var mı
Yenibirannee 3MelekAnnesi3 36+2 evet bacak agrim ve kaburga agrilarim başladı ama yinede cok şükür 🥰🥰🥰
Hilkatkaradagli 3MelekAnnesi3 34. Haftada gördük butonu ama kilo olarak 3 hafta geriden geliyoruz ins vaktinde doğar şuan 35+0
3MelekAnnesi3 Yenibirannee cok sukur tabiki benimde ara ara agrı olsada 16 aylık oglumun pesinde dolanmaktan pek agrıları aklıma getirmiyorum 🙏
3MelekAnnesi3 Minikturtageliyor bitmiş bile inşallah sag salim kucagınıza alırsınız bu sıcaklarda 40 haftaya kadar iyi durmussunuz masallah 😊🙏
Minikturtageliyor 3MelekAnnesi3 ayy Aminn inşallah duramıyorum ki neler çektim bir bilsen 😂 dahada çekiyorum
3MelekAnnesi3 Minikturtageliyor Allah hepimizin yardımcısı olsun yaa kötü bir durum şişme ödem vs var mı iyice zor olur kaç kilosunuz
Minikturtageliyor 3MelekAnnesi3 şişme ödem yok gibi kendimde görmüyorum 😂 kilomu hiç sorma shshsh 9 kilo aldım toplamda
3MelekAnnesi3 Karanfill benim oglumda vajinal baskı ve agrı kanala girdigi in baslamıstı doktor öyle demişti son haftalar cok normal bebek kanala yerleşiyor demişti