Sevgi490 Kızlar merhabalar , son ayımdayim doğumdan hemen sonra sütüm gelmezse kullanabileceğim mama markası ne olmalı nasıl söylesem en temiz içerikli mama hangisi acaba
teachervera Sevgi490 Sezeryan oldum tam doğuma giderken abim almış mama ne olur ne olmaz diye. İyi ki almış sütüm 3 gün sonra geldi. Aptamil almış bebeğim kabız oldu kullanmadım. Dün hip aldım
Mavisehir Sma ve hiip düşünüyorum alıp bir kutu cantaua koyucam hazırda kalsın sezaryen doğum okucam cunku
bahtnurr1 Bende sezeryan istiyorum daha çok erken ama hastanede mama veriyorlar zaten gerek duyarsam birisi hemen eczaneden alır gelir diye düşünüyorum yaa çantaya koymayı düşünmüyorum. Sanırım sma alırım öyle bişeyde baya bi kullanan var etrafımda
BrcYrt Sevgi490 similac kullanabilirsiniz çünkü anne sütüne en yakın mama ben ilk çocuğumda kullandım çok memnun kaldım ihtiyaç olursa bunda da kullanacağım
Sevgi490 Sanirim hipp e karar verdim , bende önceden almayacağım kızlar son anda hastane mama gerekli derse o an gidip alınır diye düşünüyorum hepimiz saglikla kolaylikla kavuşalım insallah kuzularimiza 🥰🥰🥰🥰