Defnem07 Bir_tospik_beklerken meyve daha iyi gelecektir ben zorluyorum kendimi yemek icin ama cpk çok yiyemiyorum yinede
Bir_tospik_beklerken Defnem07 evet bende meyve daha rahat tüketebiliyorum bi de canım bol bol tatlı istiyor 😄
Bir_tospik_beklerken Defnem07 ayy çok güzel rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah atlatırız canım benim az kaldı 🤲🏻
Defnem07 Bir_tospik_beklerken amin canım vallahi sana da dua ediyorum Allahım su günleri atlatıp bebeklerimizi sag Salim kucağımıza almayı nasip etsin ya 🙏🙏
Bir_tospik_beklerken Defnem07 Allah razı olsun canım benim sende benim dualarımdasın atlatıcaz inşallah
Defnem07 Bir_tospik_beklerken insllah kuzum🙏🙏 eşim bakıyor eşimin testi negatif odaları ayırdık ama mecburen maske ile yanında duruyorum yoksa çok ağlıyor 😒
Bir_tospik_beklerken Defnem07 gerçekten çok zor olmalı çünkü daha çok küçük anlamaz onu korumak için uzak kalmanız gerektiğini.bu süreçte en çok minikler etkileniyor bi an önce doya doya kucaklaşırsın inşallah hiç dayanamıyorum bebeklere
Defnem07 Bir_tospik_beklerken çok çok zor oluyor gerçekten ağlıyor özledim sarılmak istiyorum diyor anlamıyor dediğiniz gibi Allahım daha beterinden korusun buna şükür🙏🙏