Defnem07 çok geçmiş olsun çok çok zor gerçekten başa gelmeyince insan bilemiyor benim geçen hafta salı başladı boğaz ağrısı öksürük ile başladı direkt sonra nefesim daralmaya başladı 26 haftalık hamileyim astımım da var gidip test verdim negatif çıktı.Sonra öksürüğüm boğaz ağrım çok arttı nefes alamıyorum kemiklerim kırılıyormuş gibi ağrım başladı öksürdükçe sırtım ve kaburgam diken gibi batıyordu resmen tekrar gidip test verdim yine negatif çıktı kanda enfeksiyon çıktı boğaz yolundandır diyip gönderdiler ağladım acillerde nolur kemiklerimi alın dayanamıyorum diye 🥺 2 defa parol ve vitamin serum verdiler ve hava verdiler 3 günde 38.5 ateşim oldu 🤦🏻♀️ Dün tam bir hafta oldu semptomlar hafifledi çok şükür dün de tat ve koku gitti 😅 ama şükür ağrılarım falan azaldı.Limon sıkıp sulandırıp içtim ben kanımı sulandırsın diye, bala toz zencefil katıp yedim ballı ılık süt içtim, kaynamış ılık suya bal limon ekleyip içtim elimde olanlarla bunları yaptım çok dayanamadığım gerçekten ağrıdan ağladığım durumlarda parol içtim inşallah sizde biran önce sağlığınıza kavuşun 🥺🥺🥺 çok geçmiş olsun