Aysenturnaaa Merhaba hanımlar bu ikinci doğumum olacak ve şuan inanılmaz şekilde aklımı kurcalıyor bu durum 27. Haftadayim henüz karar verebilmiş değilim. Şuan 30 yaşındayım 3. Çocuğu da düşünmüyoruz eşimde istemiyor. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz🙄
Birkedibirbebek Aysenturnaaa ben de ikinci bebeğime hamileyim ben de aynı şeyi düşünüyordum ta ki bi arkadaşım tanıdığının başına gelen donör kardeş hikayesini anlatana kadar allah korusun allah kimseye yaşatmasın asla gerek olmasın böyle şeylere ama çok keskin bi karar ben vazgeçtim
LivaveLeyla Aysenturnaaa gel sarılalım sen bensin 30 haftalık hamileyim 22 aylık kızım var rabbim isteyene versin hayattaki evlatlarımıza sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah bu doğumda bağlatmayı düşünüyorum 30 yaşındayım bir sıkıntı çıkmaz sanırım
TugceBelis Aysenturnaaa tamamen sizin fikriniz ama çok gençsiniz ileride neler olabileceğini insan kestiremiyor kötü senaryolar yazmak istemiyorum kesinlikle ama çocuk sahibi tekrar olmak isteyebilirsiniz belki çok iyi düşünmek gerekiyor hamile kalmamak için gerekli farklı tüm önlemleri alabilirsiniz zira benim de ikinci gebeliğim Allah biliyor 3.yü istemiyorum zor gebelik süreçleri geçiriyorum ama bağlatmak eğerki sağlıksal bir sorunum yoksa ve mecbur değilsem aklımın ucundan geçmez
Aysenturnaaa Myworld34 bende istiyorum aslında çünkü yardımcı olabilecek kimsem yok tek başıma da zor oluyor sadece çevresinde yaptıranlar var mı ya da aynı düşünceye sahip olanlar onu merak ediyorum☺️
Aysenturnaaa Birkedibirbebek sonrasında bazı doktorlar tüpleri açıp yeniden hamile kalmayı sağlayabiliyor evet böyle riskleri de var tabi Allah bütün çocuklarımıza sağlık versin 🙏
Emdok Aysenturnaaa ben bir çocuk istiyordum ikiz oldu tüp bebek tedavisi ile. Sezeryanla doğacaklar o esnada tüplerimi de bağlatacağım. Zaten doğal yolla olmuyor ama işimi şansa bırakmayacağım. Ben de bağlatacağım. Karar sizin istemiyorsanız bağlatın. Hem tüp bebekle yine evlat sahibi olabiliyorsunuz.
Aysenturnaaa LivaveLeyla ozellerde zaten yaş sıkıntısı yok kişinin kararına kalmış devlette de 30 yaştan sonrasini yapıyorlar. Bende öyle diyorum Allah olana sağlık versin ben kızımı 27 de doğurdum aradan 3 sene geçti bu bile çok zor geliyor bana 3. Yu hem bedenen hem psikolojik olarak kaldiramam muhtemelen diye düşünüyorum zaten eşimde iki çocukta kalmak istiyor onunda rızası var bu hafta içi doktorumla bı konusmayi düşünüyorum bakalım☺️
Aysenturnaaa TugceBelis benim hamileliklerim hep zor geçti buda beni çok yıprattı ilki 8 haftalık kürtajdi sonra kızımda da 3 ay hiç kalkmadan hep yattım kanamalarım olmuştu bunda da öyle yine 4 ay boyunca hep yattım hiç bir iş yapmadım yine kanama yaşadım birkaç kez bünye olarakta gebeliği kaldıramıyorum hem bedenen hem psikolojik olarak zor geçiyor hamileliklerim. İleride bir sıkıntı olirsa eğer hamile kalmayı sağlamak için yöntemlerde var. Allah’ın takdiri herşey. İsteyenlere versin Allah diyorum hep bizim için iki çocuk kafi çünkü
LivaveLeyla Aysenturnaaa bende konuşucam çünkü bende hem maddi hem psikolojik olarak 3. düşünmüyorum 2 kız evladım var yeter 🤲🏻 rabbim olanlara sağlık isteyen kullarına nasip eylesin
Egulii Aysenturnaaa bende suan ıkıncıye hamileyim büyük konuşmak istemem benimde üçüncü aklımdan gecmıyor ve bu konuda çok araştırma yaptım. Bağlatmak için fıtratı yaradılışı bozduğu için caiz olmadığını söylüyorlar bende bu konulara çok takıntılı biriyim artık başka sekıllerde korunma yöntemlerine bakacağız yapacak bir şey yok
Aysenturnaaa Egulii evet bende dini açıdan birkaç kişiyle de konuşacağım buda aklımda olan sorulardan bir tanesi 🥴
Meraklibiri Aysenturnaaa ben 3 tane istiyorum canm o yüzden şuan hamileysem baglatmam 3. Den sonr abaglatirim şuan 20 yasindayim 1 kızım var
Arsima4 Aysenturnaaa deprem de tüm çocuklarını kaybeden bir yakınımız olmuştu o zaman çocuktum ama çok acı birşeydi sonra tekrar çocukları oldu hayatın ne getireceğini bilemeyiz zor bi karar.
esraclik Aysenturnaaa 2. Bebeğime hamileyim 25 yaşımdayım bağlattıracağım bende inşallah. Banada hep hastalıktan ölümden bahsediyorlar. Her şey allahtan ama gidenin yerini kimse dolduramaz donör konusuna gelirsek tıp ilerledi imkanlar çoğaldı bizim için 2 her açıdan ideal. Henüz eşimden net bir şey duyabilmiş değilim ama ben kararlıyım 2 yeterli
Simay2 Aysenturnaaa geçen hafta pazar doğum yaptım 2. Çocuğumdu doğumla birlikte bağlattim tuplerimi eşimin onaylyla rabbim 2 evlat verdi sağlıklı. Uzun güzel omurler versin ikisinede. Olmayana isteyene versin Allah’ım 🤲 31 yaşındayım şuan eşimin ilk evliliğinden bı de kızı var onun üç benim iki çocuk yeter daha dedik