Elif1147 Merhaba arkadaşlar ben 30+1 haftalık hamileyim.bebeğim genelde hareketliydi dşrdan çok bariz belli olurdu eşim bile görürdü.son zamanlarda tiksinmem başladı herşeyden tikaindiğim için yenekleri az yiyebiliyorm ve çok aç hissettiğim için çikolota falan çok yiyorm.her neyse dün bebeğim hiç olmadığı kadar az hareket etti ve anşam karnımın sağ tarafında kramp tarzı bir ağrı oldu ve sabaha kadar sürdü.yüremekte zorlanıyodm kavaboya falan zor kalktm.ve bugün hiç hissetmedim bebeğimi sanki pıt pıt ama o eski hareketi yok.napmalıyım sizce?beslenmemden dolayı bebeğim etkilendi mi acaba? Dün bir kaç yorum okudum evhamlandm iyice sizcr napmalıyım?
ElifKarata Elif1147 canm bende de bişey yoktu 30 +2 olduk 2 gündür kasıklarımda ınanılmaz bir ağrı ve baskı var bebek baş geliş olmuş benm de hareketleri azaldı ama yürüdüğümde çok hareketleniyor . Uyuyor da olabılır uyuduğunu anlarsın aslında
Elif1147 KemalFatosPolat ama karnımda kranp tarzı ağrı oldu sabaha kadar ayağa kalkamıyodum.uyku sersemi oldugumdan idrak edemedm normal mi acaba?
BraTurgut Benimde aynısı oluyor 30+6 günlük hamileyim randevuma daha var ay sonunda tekrar gitmek istemedim bebeğin hareketleri az
Elif1147 ElifKarata hareketlendi canım çok şükür ama cumartesi zaten randevum vardı öğrenirim duruşunu inşallah.uyuyordu büyük ihtimal ama işte ağrım olunca korktumm
Elif1147 KemalFatosPolat hareketlendi canım gidiyodum yoksa.cumartesi randevum vardı o zaman kadar bekliyim dedim.