kir_cicegi Gerçekten cinsiyeti belirliyor mu 5. Haftadan beri tatlıdan tiksiniyorum tuzlu eksi yiyorum
Minnakkkk kir_cicegi yok bence tamamen hurafe deli gibi tursu yedim oglum olacak tatlıdan zaten vazgecmiyorum 😀
Aylinsemih kir_cicegi hamileliğin başından beri hep tatlı yedim sadec 1 kere pazarda turşucu nün önünden gectim çok güzel kokmuştu canm çekmişti 1 tabak yemiştim ama onun dışında hep tatlı çikolata pasta falan erkek cinsiyeti
sumeyraballl kir_cicegi hurafe canm bende tatlı hiç yemedim tiksindim ekşi ve tuzlu yiyorm hep kızım olucak yengem iki oğlun da da hem tatlı yedi hem ekşi yedi
Sfylmz Hayırlı olsun öncelikle 🤗 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 Bende tatlıyı çok severdim limon yada ekşi birşey aklıma bile gelmezdi ,kızım sayesinde tatlıdan tiksindim ekşi tuzlu turşu istedi hep canım 17+2 olduk hala devam ediyor
QOH kir_cicegi valla ben de tatlıya öyle düşkün değildim ama sürekli tatlı şeyler yemeye başladım,bebeğimiz erkek ama tabi ki cinsiyetle alakası olup olmadığını araştırmadım.
Gokyuzum1 kir_cicegi Ben iştee been 😂 tatlıyı hayatımdan çıkardım resmen nerde ekşi acı tuzlu var oradayım 😂😂😍
mhtpmhtp Normalde tatlısız karnım doyduğunu hissetmem. Hamile kaldıktan sonra ağzıma tatlı sürmedim o kadar tiksindim. Şimdi de hep canım tatlı istiyo son zamanlarda gerçekten cinsiyeti ne olacak çok mrk ediyorum
Senseye kir_cicegi Tabak tabak turşu, turşu suyu, kilolarca yeşil erik vee oğlum olucak inşaAllah😍😍 gören kesin kız diyordu
Amatorranne kir_cicegi bence de çok alakası yok canının istediği şeyle cinsiyetin. Her gün bi limon yiyorum nerdeyse canım hep ekşi çekiyo ama bebeğim erkek:)
Aysegul2210 kir_cicegi Ben 15 haftama kadar tatlı hiç yemedim canım çekmiyordu turşu limon erik yiyordum am 18 hafta da bebeğimin erkek olduğunu öğrendim ve tatlı 20 den sonra yemeye başladım her dakika tatlı canım çekiyor ama yeri geliyor ekside canım istiyor
Elifim17 kir_cicegi ben kızımda öyleydim tatlı görmek dahi istemiyordum limona tuz döküp yerdim. Kızım oldu.
poyrazinannesi3547 Tatlı ve çikolatadan tiksindim görmeye bile dayanamıyorum ekşi yiyorum erkek olcak
Lokumunannesii kir_cicegi tuzlu ekşi ve acı oğlum oluyor🤗💙kızımda bol bol tatlı yemiştim sun dönüp yüzüne bakmıyorum
Gamseee kir_cicegi bende çok ekşi turşu acı falan yedim kızım olacak 🥰hala daha öyle ekşi şeylere dayanamıyorum limon falan mesela 😋