denizz1009 Merhaba. İlk doğumum zorunlu sezeryandı şuan ikinciye hamileyim ve bunda yine normal doğum şansımı denemek istiyorum. Bulduğum hastanelerde fiyatlar çok yüksek sizlerin bildiği ssvd yaptıran uygun fiyatlı doktor, hastane varmı ?
azraaaaa denizz1009 özel Rami hastanesinde Nehir bayram diye bir hoca var o çok iyi o konuda ssvd yapıyor
Deletedmom_33 denizz1009 Ssvd ne bilmiyorum ama Pendik Medipol sanırım normal 2400-500 zorunlu sezaryan 3500 isteğe bağlı 5700-800 imiş. Ben daha net fiyat sormadım ama burda yazanlarda görmüştüm
denizz1009 azraaaaa bugün oradaydım ama fiyat yüksek sanki biraz mesai saatlernde olursa doğum 6000 lira mesai dışında olursa 7500lira dediler heryerde mi bu şekilde yüksek acaba
Umudumol denizz1009 maalesef öyle bende 9 ay araştırıyorum ama yok 8 9 bin diyorlar en uygunu Rami hastanesi ama o da bşeyler ters giderse sezaryene alırlarsa sezaryen parasından ayrı alıyorlarmış bu yüzden eşim istemedi
Ask_hosmus denizz1009 bence istanblda öyle bende ssvd istiyorum bi hastane 5500dedi bi hastane 3500 dedi antalya burası yani orda da illaki uyguna yapan vardır internet ten bak
Hamisse Ataşehir avicenna hastanesi doktorumu ömerebilirim normal doğuma cok destekliyor dogum fiyatıda 3500 diye biliyorum
denizz1009 Umudumol bugün o konuyuda özellikle sordum Direk sezeryan olursa 4bin ama eğer ssvd de aksilik çıkar sezeryana dönülürse 5bin. bu hafta gelmiş zamlar
Hamisse denizz1009 Yapıyordur diye düşünüyorum yarın bi arayın isterseniz hastaneyi telden de fiyat bilgisi veriyorlar hemen
denizz1009 Ask_hosmus 3500 çok çok iyi fiyatmış. Hastaneler telefonla fiyat bilgisi de vermiyolar o sıkıntı oluyor. Bu yüzden forumda fiyat araştırıyorum ssvd konularında .
Ask_hosmus denizz1009 bende telefondan öğrendim ikisininde 3500 TL olanı emin olmak için aradım tekrar fiyat veremiyoruz dedi instagram kullanıyorsan eğer bir sezeryan hep sezeryan değildir diye sayfa var o sayfaya gir hikayeler var şehirlere göre ssvd yapan doktorların isimleri var İstanbul olana gir hangi hastane olduğunu öğren ara bi dene bence bilgi illaki vermiyolarsa yakınsa hastane gidip öğren muane olmadan ben öyle yaptım 😂😂 1 hastaneyi
Hamisse denizz1009 anlaşırsanz doktorumun ismini veririm gerçekten 4 doktordan sonra buldum cok iyidir