Yarendurmazz Kızlar 32+1 im ve bugün vajinamda ağrı var sabahtan beri batma gibi bugün başladı pazartesi günü kontrolüm var o yüzden şuan stres yapmadım çok fazla ama merak ediyorum yaşayan var mı
[silindi] Yarendurmazz canim yalanci sancilar bende 33 haftaligim hergun oluyo hemen hemen bebek yerlesiyo ondn
Zeynepa04 Yarendurmazz pazartesi bekleme acile git ben bekledim normaldir bebek buyuruyor dye ama bı geldim 5 gündür hastanedeyim sanciymis ve ilaç serum falan ancak kesildi sancım şuan yok ama eve göndermiyor doktor ya evde baslarsa dye risk almaya gerek yok burda sormayın doktor Yok yazık günah hem bize hem bebeğimize
Bebegimgeliyo Yarendurmazz senin haftanda bende de baslamıstı canın batmalar falan pelvis kendini doğuma hazırlıyormus diye okumustum bir yerde
Yarendurmazz Yoncca ani hareket yapmamaya özen gösteriyorum ama ayaklarımı yerden koltuğa kaldırırken bile ağrı giriyor onu fark ettim 🤷🏻♀️
MinikMucizem23 Yarendurmazz zonklama oluyordu bende ayriyetten ağrı da oluyordu 33 den 36 ya kadar dikkat et dedi doktorum yürüyüşü erteledi çok şükür 36 olduk dinlendim bol bol şimdi zonklama kalmadı ağrımda çok hafif oluyor 🙏
Yarendurmazz MinikMucizem23 bende çalışıyordum yeni doğum izinine ayrıldım belki ondandır olabilir o zaman