defnosunannesi_ Sultann1603 hahah çok güldüm 😂🤭 ben eşimin yanında yapmıyorum utanıyorum zaten aksama kadr işte oluyor problem olmuyor bana
Prenses21 Seda_nrr evet oturuyorum buyuk tuvaletim cok gelmis gbi hissedip tuvalete gidiuorum oturdum an afedersiniz gaz geliyo tuvaletim gidiyo
Sultann1603 [silindi] bende diym napym çocuğumun gazi ckiyo diye herseydede onu bahane ediyn diye canım bisy istiyo çocuğumun canı istedi flan diym😅😅
[silindi] Sultann1603 he yok ben direk ben istiyorum ben yapıyorum diyorum 😂 sesi çıkmıyor zaten birde sancı çekeceğine sal gitsin boşver diyor karnıma masaj bile yapıyor valla 😂
Sultann1603 [silindi] hahah bazen fazla iğrenclesiyoruz ama ya 😅😅 adam ayağıma masaj yapiyo salaymmi flan diym bırakıp gidiyo😂😂
Urs-19 Ay ayıptır söylemesi bende bir kere uzanırken eşim ayağımın dibindeydi yanlışlıkla kaçırdım duymadı sandım bozuntuya vermiyordum ki 🤦♀️ Bana bakıp ayaklanması bir oldu 😂 çok yakından hissetti 😂😂
Sultann1603 [silindi] yani evet elimizde degl 😅 bazen tuvalete bile.kosarak gidiym 1 damla çiş icin onlada dalga geciyo bez baglicam diye😂😂
Melisabayndir 37+4deyim valla bu postu açsam mı doğum belirtisi mi diye düşünüyordum karşıma çıktınız ama henüz bi cevap yok :(