kubraytekinayan Kızlar ben özelde doğum yapıcam falat covit testi isteniyo özelde doğum yapıp covit testini devlette yaptıran varmı devlete gitsem yaparlarmı ? Bilginiz varmı
tugbakaragul kubraytekinayan Yaparlar, sen doğum yapacağın günden 1.5 gün önce git doğum yapacağım, doğum öncesi teste geldim de yaparlar. Ama erken gitmen lazım devlette sonuçların çıkması 24 saati buluyor çünkü.
TugceBelis kubraytekinayan bende özelde dogum yapıcam son haftam artık ama benim covid testim dogum ücretime dahilmiş o yüzden sezeryanda iki gün önce anestezi doktoru ile görüşülüp form doldurulacak diğer tetkikler yanında covid testide vericem eşim doguma gireceği için ayrıca ondan da istendi o devlette yaptıracak sadece
Mom626 kubraytekinayan doğumı özelde yapıp testi neden devlette yaptırmak istiyorsunuz ? Özel testi yapmıyor mu acaba ? Ben geçen yıl doğum yaptım özelde testte orda oldu ücret talep ettiler önce kabul etmedim devlet zorunlu diyor sağlık bakanlığını arayıp öğreneyim ona göre ödeme yaparım dedim ve ücret alınmadı şimdi değişmişmi acaba
bahtnurr1 Devlet belirti veya şüphe olmadan yapmıyor test ya , bu özel hastaneler de bazıları yapıyo bazıları yapmıyor
tugbakaragul bahtnurr1 Ben 3 defa yaptırdım hiçbirinde bana neden yaptırıyorsunuz diye sormadılar. 🤷🏻♀️ Hem zaten doğum yapacağım , hastane test istiyor dediğinde yaparlar bence.
Gfg22 tugbakaragul bende özelde yaptım doğumunu hem refakatçi hem benim için test istediler 1 gün öncesinden devlet hastanesine gittim fakat çok zorluk çıkardılar yapamayız gidin özelde doğum yapacaksınız hastaneniz yapsın falan neyse sonunda yaptırdım devlette :) biraz cazgırlıkla
tugbakaragul Gfg22 Allah allah ya o nasıl üslup. O testler benim vergimle alınıyor ihtiyacım oldu yaptıracağım tabi. Görende kendi ceplerinden çıkıyor parası zannedecek. İyi yapmışsınız cazgırlık yapmakla. En doğal hakkınız o testi yaptırmak.
kubraytekinayan TugceBelis benim doğum ücretinden ayrı bi para istiyolar test için bende devlette yaptırıcam 2 gün önce felan
kubraytekinayan Veraninannesi hastaneden hataneye değişiklik gösteriyor demekki benim yapıcağım hastane istiyor test
Esramtss kubraytekinayan devlet belirti olmadan test yapmıyor koku alamıyorum diyin hemen yapar ama😂😂🤭
Meraklibiri kubraytekinayan yaparlar canm farketmez o benim eşim gitti sadece test vermek istiyorum dedi yaptirdi devlette
Minik_kalplim_ kubraytekinayan bnde özelde doğum ypcam isteselerde yapmam o ne öyleeee nereye kadar çubuk sokuyorlar 😬😬🤢