Busrasener43 Kucukmucize dondurma çikolata daha yutmadan tepki veriyo 😂anası kılıklı ağzının tadını biliyo 😍😂😂
Ayzetuka Kucukmucize benim kızım tamamen başına buyruk duyguları savruk tatlıya tepki vermiyor mesela istisnasız tepki verdiği tek şey türk kahvesi 😍😍😍😂
Elif_Eda Kucukmucize Benimki benn yerken benimle beraber yiyor herhalde 😆😆 Anasınınn kızı yaa yemek yemeye pek meraklıı..😍🌸Akşamlarıı genelde daha da hareketlii gündüzleri de hareketlide akşam daha bir ekstra
Lavantakokusu 3 gündür net hissetmeye başladım 3 gündür dikkat ediyorum çikolata, karpuz ve karadutlu meyveli soda içince kıpraşıp durdu bizim oğlan 🤩
passionis Çilekli kefir 😵💫 hala daha gülüyoruz inanamadık ilk başta ama, bir çok deneyimden sonra bunu gerçekten teyit ettik 😂😂😂🙈🤦🏻♀️
Bulutsevdasi Kucukmucize su icince hıçkırık tutuyor . Her yemekten sonra kıpır kıpıriz. Müzik çok severiz. Arabaya binmeyi severiz. Çatal bıçak tabak seslerinden korkarız . Evde kedi var onun sesine çok tepki verir. Birde babamın sesine aniden tepki verir ☺️
Zeynep9120 Kucukmucize tatlı yediğimde genelde hareket eder ama en çok sevdiği kesnlkle browni intense smdiden seçiyor benim kız cok fena 🤣🤣