Kucukmucize Ayseveikimelegi ne güzel çocuklarda içerde sıcaktan bunalıyor demek ki soğuk ne yesek başlıyorlar 😊
Ayseveikimelegi Kucukmucize aynen öyle valla biz yanıyoruz onlar napiyor kapalı ortamda allah bilir 😂😂
Busekto Kucukmucize dığu genide yok ama şalgam içeyim kıpır kıpır oluyor doğunca ver ordan urfa diye çıkacak herlde
6953_efulim Kızım sağolsun birşey yememe müsade etmiyorki ne yesem kusuyorum mide yanmasıda cabası tabi 35+3 oldum 3kilo anca aldım
Zeynep_ayaz Kucukmucize sancim kesildi bianda kalakaldim catalda 🤦♀️ cikolata yedirdiler bi tane 2 dk olmadan sancim arti 5 dk sonrasinda da kizcem dogdu 😁🧿🌸🤲
6953_efulim Kucukmucize amin inşallah tek duam o zaten o hayırlısıyla doğsun saglıklı sıhatlı ben bunlarada razıyım gelip gecici bunlar işte
Kucukmucize Zeynep_ayaz yaaa ne güzel darısı bizlere inşallah 🙏 Allah analı babalı büyütsün fıstığı 🙏
esma___06isik Kucukmucize ne yesem oynaşıyor ya değişik bir şey yok 😅😅😅 geceli gündüzlü durmadan oynuyor maşallah 🤭🤭
tirtilinannesii Kucukmucize hiç bir ayrımı yok yesem de yemesemde Maşallah’ı var kızımın doğduğunda bizi uğraştıracak belli, aman sağlıklı olsunda 🤲