H2hamide beyza1234 al bendende o kadar canım tatlıyı hıc sevmem çikolata dahil bebişimde bana cektı sanırım tatlıda tık yok hamur işide dans edıyoruz resmen
Smghrpr Kucukmucize gerçekten anneannede babannede çay hastası babasida küçükken çok severmiş bende şaşkınım 😁
Annesininkuzusu01 Kucukmucize Patlıcan ve şerbetli tatlı yediğimde asla durmuyor. Çikolata yediğimde de askine uyuyor 😂
birtriptanesi Kucukmucize Benim şekerli şeyler yendiğimde hareket ediyor ama artık diyet yaptığım için şekerli yemiyorum 😂 Ama yine de hareket ediyor
Pambix Kucukmucize ikinci oğlumu bekliyorum ve ikisinde de et türü yediğimde kıpır kıpırlar…tatlıymış meyveymis pek etki etmiyor ama yemeklerden sonra kıpırlar.
Elif_Eda Kucukmucize Aynen öyle canım valla..😆😆Birde hıçkırık tutuyor günde bazen baya tutuyor belli aralıklarla anamm rahatsız oluyor hehsldr bir dönüyor ordan oraya sallanıyor yavrucağım yaa ☺️❤️
Pirincveannesi Kucukmucize yok kız özellikle tuzsuz yiyorum bu siyah çekirdek varya ondan kıpır kıpır ediyoya valla bide kaseyi göbeğime koyuyorum düşürecek nerdeyse 😂😂😂