Gnys Çok geçmiş olsunn 😔 Benim de önce karnımda kırmızılıklar çıktı 34. Haftada başladı. O haftaya kadar her şey güzeldi. Sınra bacaklarımda sinek ısırıgı gibi çıktı hatta ilk 3 5 tane sandıgım için böcek ısırdı dedim kaşıdım büyüdü. Somra bütğn bacaklarıma kollarıma ellerime yayıldı. Çok çok zor günlerdi. Görüntü ayrı korkunç. Cildiye doktoruna gittim. Parmağıyla bastırdı kırmızılıklara önemli bi şey değil dedi kan tahlili istemedi. Claritine diye alerji hapı verdi. Ve iki tane karışım sülüsyon verdi özel krem. Eczacı bir günde hazırladı ertesi gün aldık. Birinde mentol parçaları falan var kaşındıkça sür dedi yatıştırır dedi. Onlarla idare ettim suan 37+5 oldum. Yayılma evresi geçti iyileşiyor gibi ama hala kaşınıyor. Sürekli soğuk suya gir dedi doktor. Evin en serin yerinde dur, yat dedi. Gerçekten de öyle azıcık terliyor gibi olsam kaşıntı azıyor. Çünkü terimiz tuzlu yakıyor sanırım. Buz presi falan da yaptım ilk zamanlar yanıyordu kızarıklıklar. Sonra kendi kadın doğum doktorum her ihtimale karşı tahlil istedi pazartes günü sonuclar temiz çıktı. Karaciğer enzimlerinden değilmiş. Ama cildiyeci zaten daha bilgiliydi bu konuda. İlk zamanlardaki fotograflarımı görsen başkasında olsa bakamam üzülürüm. Burda da olan biri var mı diye çok çare aradım çünkü korkuyordum baya korktum. Cildiyeci her 300 hamileden birinde görülüyor dedi bi de hastalık için. Şans işte. Uzun oldu hakkını helal et. 😊