snnur97 kızlar 16 agustos dogum tarıhımız ama kararszım hangısıyle olsam dıye spınal olanlar nasıl gecıyo acba
turkankrbyk snnur97 bu gun oldum ve rahattım 2 kere agrim oldu agri kesiciyle hemen geçti ama yani agrim falan da yok gayet kendimdeyim sadece normal olarak dikiş yerin aciyor biraz o kadar ve yürümekte zorluk çekiyorum hala spinal oldum ama bence rahat
ikincibebekgeliyor snnur97 spinal anestezi çok rahattı. Hamileyken geçtiğimiz ayda genel anesteziyle ameliyat olmak zorunda kaldım çok zordu kendime zor geldim kaç gün şiş gezdim😟
ikincibebekgeliyor snnur97 hem bebeğin doğduğu anı görmek harika bir duygu bundan mahrum kalmayın sağlığınız engel değilse tabi🥰
snnur97 turkankrbyk bel ağrısı bas agrsı cok oluyor dıyolar ben cocukken belden asagı uyusturmalı kıl donmesı amelıyatı olmştum oda spınalmş meger ama bel iğnesı sakatlık brakyo fln dyolr korkuyorum karnınıza bastrdılrmı hıssettnxmı
snnur97 dakpinar- bnde bılmıyorumkı bırınde herhalde katatermı ne dıyolar takıyolr kalıyo bırınde dırek ıgne ypıyolar glıba