Neslihanbew Bugün günümüzü aldık şükür. Test te yapılacakmış. Kendi kendimi şimdiden hasta ettim. Burnum mu akıyor ateşimi var klima açmayım test yanlış çıkar bişi olur doğum stresi vardı birde bu eklendi. Özel hastaneler napıyor test te bir şey çıkarsa ?
4434 Neslihanbew Allah sağ salim kucagıniza almayı nasıp etsın bildiğim kadarıyla bazı ozeller korona li hastalari almayıp devlete gönderiyorlar ne yazıkkı
Zeynep_ayaz Neslihanbew korana testi en korktugum sey di doguma bigittim sukur ki yapmadan direk doguma girdim 🤲🤷♀️
Babymoomy Neslihanbew normal grip üşütme testi etkilemiyor canım ablam yaptırdı grip iken çıkmadı eğer ki çıkar işedi gebeliği ona göre hizalıyorlar veya başka hastanelerde covidli doktor gönüllü doktor eşliğinde doğumun gerçekleşiyor
Neslihanbew 4434 ALLAH yardımcımız olsun haftam zaten ileri devlette sıra nasıl olur başıma gelirse düşünmeden edemiyorum ALLAH korusun :(
Zeynep_ayaz Neslihanbew cnm kendinden eminsen stres yapma bebeginide etkiliyosun iyi dusun iyi olsun 👍😊
Neslihanbew Zeynep_ayaz ben hep evdeyim ama eşim işe gidip geliyor mecbur yanımda da o kalıcak başka kişi yok malesef öle
Neslihanbew Babymoomy hayırlısı cnm artık başa gelecekse çırpınsansamda faydası yok inşallah denk gelmez
Shyla_ktlu Neslihanbew bişi yapmıyolwr sırf para almak için testin sonucu bile beklenmeden doğuma girdm
Neslihanbew Shyla_ktlu arkadaşımda öle oldu eşini doktor bir kere ultrasona almadı aylarca doğum zamanı ziyaretçi bile ooo girdi çıktı daha 3 hafta önce
Zeynep_ayaz Neslihanbew cnm benim esim berber bende hergun tereddut ediyordum aksama kadar musterilerle temas halinde allahin izniyle bisey olmadi 🤲💕
Yenibirannee Neslihanbew ben doktoruma sordum korona olsan bile burda ben yapicam dogumunu dedi. Baska ozel hastaneleri bilmiyorum tabi
Neslihanbew Yenibirannee doktorum bugün aç gel bir refekatçı vs diye bilgi verdi ama corona dan hiç bahsetmedi hastane yönetimi yapıyoruz testi parasına dahil vs dedi
Aylinsemih Neslihanbew bende bugün kovid testi verdim kaç gündür dikkat ediyordum kovid olursam hastane doğumu yapmıyor başka hastaneye yolluyor
Eylosunannesi Neslihanbew ben 7 haziranda dogum yaptim kimse test falan istemedi sizden niye istiyorlar
Neslihanbew Eylosunannesi benden değil bir tek bazı hastaneler şart koşuyor benim hastanemde bunlardan bir tanesi