Glsmkyglymdg44 Tam olarak 40 haftanın dolmasına sadece 1 gün kaldı. Bu süreç uzayabilir belki yarn öğleye kadar beklicem sonra bi doktora gidicez. Korku heyecan hat safhada. Benim gibi olan varmı ikinci doğumum olacak ama korkudan kalbim duracak gibi hissediorum.
Aycann Glsmkyglymdg44 benimde Şafak 1 yarın hastaneye yatışımız yapılacak :). 2-3 cm açılma var suni sancı denenecek ya da sezeryan :) . Bugün uyuyayım dedim güzelce ama heyecandan uyuyamıyorum 😍
Edanur54 Glsmkyglymdg44 allahimmmm safak 1 mii oyy ne guzel bizim daha 109 yaaaa allah hayrlisiyla kucaklamayi nasipp etsinnn insallahhh
Glsmkyglymdg44 Rabiapiskin benimkide kız ya kendimi hep kızlar erken doğar psıkılojisine soktum ama beklediğim gibi olmadı
Rabiapiskin Deniz2961 evet hep öle dedikleri için erken bekledim ama çağ değişti eski bilinenler mi unutuluyor anlamıyorum
Gurbetgelini Sedacengiz belli değil canım ilki sezeruandı bunu da normal beklediler 40 haftayı doldurdu sancı gelmedi yarına bütün kontrollere göre karar verecekler