Gamze2172 9 günlük bebegım var ve aılem hergun bana dıyor 2 damla 3 damla su ver bebeğe günde siz verdiniz mi ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun akıl verin bana ilk çocuğum tedırgınım
Bebegimicin1 Gamze2172 mama veriyosan 1.2 damla ver ama ben vermistim ama yeni dogdugunda degil 2.3 aylik olmustu ben verdiginde yeni dogdunda 6 gunlukken kayinvalidemin israri uzerine 2 cay kasigi vermistim ondan sonra verdim diyip vermedim
TugceBelis Gamze2172 Gamze2172 Sadece anne sütü alıyor ise başka hiçbir şeye ihtiyacı yoktur su buna dahil vermeniz gerektiği nokta da doktorunuz zaten bilgi verir gerekirse doktorunuza sorarak hareket edin derim herkes herşeyi söyler
Annecik_ Gamze2172 normalde doktorumuz bebeklerim su içmesine karşı ancak havalar çok sıcak olduğu için izmirde bir kaç çay kaşığı vermemi söylemişti büyük oğlumda ama öncelik rehberiniz doktorunuz olmalı
Zeynep_ayaz Gamze2172 benimde kizcem 16 gunluk dudaklari kuruyo banada soyleyen oldu su ver diye sadece dudaklarini islatiyorum 🤷♀️🤔
Prenses21 Gamze2172 hava sicak 2 3 dmla evet verebilirsin ama sadece 2 3 dmla normalde hic 6 ay verilmemesi gerekiyo
Songultugraaa Gamze2172 valla bnm doktorum normalde anne sütü yeter su verme diyordu havalar çok sıcak gidince su verneye başla havalar çok sıcak demişti ilk bebeğimde en iyisini tabiki sen bilirsin istersen doktora bı danis ama havalar gerçekten çok sıcak bence vermelisin
mutlugebeee Gamze2172 sadece anne sütüyle besleniyorsa su vermenize gerek yok zaten sütünüzün yüzde 87 si su.
mutlugebeee Shyla_ktlu yani o konuda pek fikrim yok mamayla beslenenlerin nadirde olsa su içebileceğini duymuştum sadece