Btl2017 26+5 günlükken sabah duştan sonra aniden sızıntı şeklinde suyum geldi ve doktora geldim. Enfeksiyondan dolayı kesem yırtılmış. Hemen yatış işlemi başladı ve 34.haftaya kadar buradasın dediler. Benim gibi olup iyileşen oldu mu kızlar
Pembepanterr Btl2017 Çevreni dinleme idrar ve su aynı yerde değil idrar yaparken suyunun da ordan çıkması imkansız
Btl2017 minikprensimmm123 Doktor çok olumsuz konustu. 34 e kadar dayanmalisin dedi. Yoksa herhangi olumsuz durumda bebeği almak durumundayız dedi😥
minikprensimmm123 Btl2017 Canım suyunun geldiğini nasıl anladın Bi ara benim de su gibi akıntı oldu doktorum su gelse bacakların felan hep ıslanır demişti
Btl2017 minikprensimmm123 İç çamaşırim ıslandı su şeklinde ıslaklık oldu. Sonra lavaboya gittim hala damlama vardı. Lavabo ihtiyacımı yaptım yaptıktan sonra damlama devam edince anladım suyum geliyor. Doktora geldiğim de de damlama devam ediyordu. Ağrım olmadı
Btl2017 1kbrylmz evet canım idrar yolu enfeksiyonu ileri derecede o kesemi delmis. Ben gebeliğin başından beri tedavi görüyorum ara ara ama tatile gittik orada hijyenik olmayan lavabolar falan kullandım malesef. Mutlaka onlar arttırdı.