Momy11 Kusciviltisi maşallah kilosu baya yerinde bende bu hafta öğrenecem 😇 bende 3 kilo aldim şimdiye kadar çok kilo almaktan korkuyorum 🤪
Kusciviltisi Momy11 neler neler yemek istiyorum ama kendimi tutuyorum😂😂 kilosu haftasında çıktı ama boyu öndeymiş, sizin aldığınız kilo süper inşallah maks 7 ile tamamlarsınız inşallah bende almammmm amiiinnnnn
Defnemom Momy11 iyi gidiyor ama 1 yaşında kızım var onun peşinde dolaniyim temizlik yemek derken bitiyorum🥴
zahidinannesi Momy11 puset beşik mobilya ya da dolap en önem verdiklerim bunlar, bunlarda tercihin nasıl oldu
Momy11 zahidinannesi ben oda yapmadım evim buna uygun değil çünkü bi tane dolap aldim trendyoldan baya güzel ve kullanışlı olacak gibi beşik olarakta ciciko anne yani sepet beşik tercih ettim
Defnemom zahidinannesi ben sepet beşiği önermem şahsen tamam kullanışlı ama bebek büyüdükten sonra asılıyor kenarlarına oda düşme tehlikesi ilk tecrubesizligimdi ondan aldım bilseydim direkt park besik alırdım en azından 2 3 yaşına kadar yatabilirdi
zahidinannesi Momy11 varsa fotoğraf ya da link paylaşabilir misin. Bana bı arkadaşım vivensenin dolabını tavsiye etti. Mağazadan bakma şansım yok, netten de cesaret edemedim. Rize’de yaşıyorum burda çilek mobilya ve yerel mobilyacılar var onlardan bakicam once
zahidinannesi Defnemom sepet beşiği ben çok seviyorum, satin almayı düşünmüyorum ama birinden bulursam salonda yatırmak için duaunebilirim 😌
Angela Momy11 Valla ben şimdiden böyleyim ya 30 dan sonra napacag bilmiyorum. 26+2 benimde . Şükür hareketleri iyi ama sıcaklar ağırlastim bide yerimden kalkamiyorum:))