Burcuburcum Kızlar 13. Haftaya girdim fakat göbeğim 5 aylık gibi çıktı Eşim benimle dalga geçiyor. Bebek değil o göbek diyor ama her giydiğim elbiseden belli oluyo. Aynı durumu yaşayan var mi
yaseminan Burcuburcum benim ilk hamileliğim öyleydi hatta karnım falan dar diyordum ama maalesef 3 aylık bebek o kadar olmuyor göbek oluyor 😂 bu seferki hamileliğimde 13 haftalık çok az çıktı çünkü ilkine göre iştahım daha az
Ugurlu90 Burcuburcum canım o göbektir malesef 😁 ama şişkinlik olabiliyo sen genede beslenmene dikkat et daha başlardasın çok hizli gitme
gamzenurgnk Burcuburcum ben 🤭 ama eşimin benden fazla göbeği çıktı🤭😂hamurişini yapıp koyuyorum önüne 😂benden göbekli sağolsun🤭
Glbeyaz Burcuburcum Canimm olabiliyor bende 4 aylığım 6 aylık gıbı üstelik kilo falan da almadım ama var göbeğim.kizimda bu kadar değildi
Burcuburcum Valla herkes 6 aylık hamileyim sanıyor😂 masabasi is olunca yiyip oturmak göbek yaptı heralde. Bazıları da diyor ki iç karın dar meselesi varmis
Burcuburcum Feyzaveannesi 😂😂😂 valla gören 13+1 ile 6 aylık saniyo. İşyerine gelen müşteriler bile hanımefendi rahatsız olmayın diyo göbeğime bakarak