Elif0611 Hamileliğin ilk aylarında günde 2 pet doldurcak kadar kanama gören varmı bu kesin olarak bebek düşürmek demekmidir? Kanamam var 6 haftalık gebeyim alttan Ulturasonda ne kese ne bebek görünmüyor ama kanda idrarda gebe çıkıyorum beta değerim 144
fethiyeli48-48 Elif0611 annem 9 ay boyunca hep kanamış en başından en sonuna kadar ve pıhtı bile düşürüyormuş sürekli ve ben olmuşum
kizannesi_1004 Elif0611 5+3 ken kanama ile acile gittim hamile olduğumu biliyordum ama ultrasona hic girmemistim ondan önce kese ve bebeği gordu doktor ama kalp atışı yoktu henüz. Progestan iğneler ampüller kullandim ara ara az az devam etti yine 13.haftadan sonra bıçak gibi kesildi kanamalarım çok şükür. Ağrın yoksa düşük olduğunu sanmıyorum canım kanama alanı olabilir rahminde benim gibi 144 kese ve bebek görünmesi için henüz çok düsük bir değer zaten 😊
fethiyeli48-48 Elif0611 bende durdum durdum 20 haftamda kanadım canım ilişki sonrası . Hiç hiç belli olmuyor hiç bi şey şimdi sorunsuz hamilelik geçirmek İnan lüks bi şey
kizannesi_1004 Elif0611 ben de son adet tarihime göre 7 haftalık olmam gerekirken ultrasonda 5+3tüm ve geç döllenmedir büyük ihtimalle dedi doktorum ki öyle. korunmasız ilişkiye girdiğimiz günü biliyorum çünkü yani sen 6 hafta diyorsun ama geç döllenmeyse daha küçüktür zaten hch degerinde onu gösteriyor canım