Elif0611 Merhaba son adet tarihime göre tam 6 haftalık hamileyim beta değerim 144 ama üstten ve alttan ulturasonda kese ve bebek görünmüyor bu normalmi başına gelen varmı lütfen bildiklerinizi söylermisiniz geç döllenmede olabilirmiş küçük ihtimal de olsa
milayerli Elif0611 son adetine göre 6 hafta ama beta 144 ise geç döllenmedir. Kese beta değeri 1500-3000 olduğunda görünür. Daha çok yeni olmuş canım endişe etme 😊
SusamTanecigi Elif0611 beta değeriniz in 1500 üzeri olması gerekir en az görünmesi için hayırlısı olsun inşallah
cinardefnemoms Elif0611 benimde öyle oldu canım adetten sonra olmuş bebek normalde 20 haftalık olması gerekiyo adet tarihine göre ama 18 haftalık 💕
Elif0611 milayerli günde 2 pet doldurcak kadar kanamam var ama doktor düşüp düşmediğini kese görünmediği için anlıyamıyor tamamen zaman ded 2 gün bekleyip sürekli beta değerime bakılıp karar verilcekmiş ama düşük yapsam anlardım değilmi gerçekten çok kötü hissediyorum çok istiyorum bu bebeği.
Elif0611 lina1233 günde 2 pet doldurcak kadar kanamam var ama doktor düşüp düşmediğini kese görünmediği için anlıyamıyor tamamen zaman ded 2 gün bekleyip sürekli beta değerime bakılıp karar verilcekmiş ama düşük yapsam anlardım değilmi gerçekten çok kötü hissediyorum çok istiyorum bu bebeği.
Gulcingezer Elif0611 cok gecmis olsun benimde kanamam vardi gecen hafta 3 gun surdu igne yapildi progestana basladim kesildi kahverengi lekelenmeye dondu ama yatiyorm hic kalkmadan benim 6+3 bebek olusmus iyi cok sukur sende icini ferah tut dinlen hic kalkma yerinden
emrbalayse Elif0611 nasıl anlayacaktın kuzum anlamayabilirsin düşük olsa da. Gecmiş oldun sen rahat ol en önemlisi o
Anna-Karenina Elif0611 doktorunuz dış gebelik ihtimalini degerlendirmedi mi hiç? Ben iki kere dış gebelik gecirdim ve soylediginiz seyler bire bir basima geoen seylerdi. Kasik agrinizda var mi?
milayerli Elif0611 kanama dusuk tehlikesi demek ama kanamaya rağmen sağlıkla kucağına bebeğini alanda çok insallah değer 2 kat artar sağlıkla alırsınız kucağınıza 🤲🏻
lina1233 Elif0611 düşük yapmış olan anneler daha iyi bilir askında ben inanın bilmiyorum . Bence bebek iyi durumda sizde iyi düşünün inşallah sağ salim kavuşursunuz bebeğinize 🙏🏼🙏🏼
Elif0611 Gulcingezer gerçekten bana umut oldun bende iğneye başladım inşallah durur yani kanama olması illa bebek düştü anlamına gelmez değilmi?
Elif0611 Gulcingezer ve progestanı ağızdanmı yoksa fitil olarakmı kullandınız hangisi daha iyi olur sizce
Meltemcee Elif0611 su anda degeriniz cok az bu degerle kese filan gorunmez kanamanin hic birisi normal degildir kimsayal gebelik olabilir bunu anlamanin en net yolu 2 gun sonra beta 300 olursa sagliklicgebelik ama 144 altina duserse kinyasal olmus oluyor
Gulcingezer Elif0611 aslinda fitil verdi bana cok iyi gelmedi arttirdi akintilarimi ben agizdan aliyorum dabah aksam o da mide bulantisi uyku yapiyo ama ise yariyo bol bol dinleniyorum ben
Elif0611 Anna-Karenina herşey olabilir hiçbirşey diyemem şu an dedi hayır kasık ağrım yok herhangi bi sancım kusmam da yok sadece belim ağrıyor ve kanamam var
Anna-Karenina Elif0611 insallah hersey yoluna girer. Uzanin surekli yormayin kendinizi. Gelismelerden haberdar edin bizide. İnsallah Rabbim sag salim kucaginiza aldirsin.
Pembepanterr Elif0611 Kimyasal gebelik olabilir mi acaba değeriniz haftanıza göre az geldi kanamam var kese de yok diyorsunuz doktorunuz bu ihtimali söylemiştir size
Serpilbb Elif0611 canım betan 6 haftalığa göre çok düşük yüksek ihtimal geç döllenme benim 5. Haftada 4030 du ama yinede kese gözükmemişti hamileliğini ne zaman öğrendin kaç değerle