Oznurunannesi Nidaaa28 valla benimde ilk bebegim dun sallanan sepet besik aldim.yatak odasina yanima koyucam.suan 33 haftaligiz
bebekannesii bahtnurr1 Anladim evet bunlarda çok kısa süre yatar. Bir de daha büyük anne yanı beşikler var galiba. Ben de tam hakim değilim konuya🙈 Bir an önce araştırmam lazım
bebekannesii Nidaaa28 Evet olabilir canım. Hic bilmiyorum , önümüzdeki hafta beşik bakmaya gidicez. İnternetten bakınca kafam çok karıştı🤭
BirMuallime Nidaaa28 3.5 4 e kadar yatar bence canım oldukça geniş 70*110 toplayıp bir yere götürmek de kolay. Buna benzer başka markalarda var daha uygunu ya da farklı özellikli müzikli dönenceli falan ama ben bundan memnun kaldım ☺️
Nidaaa28 bebekannesii dimi ya internet cok yanıltıyor. Bende magazadan alma taraftarıyım sahsen nasıl beşik aldıgını benımle de paylasır mısın fikir olsun😇🌸
bebekannesii Nidaaa28 https://ty.gl/jopshja1j Ben aslında bunu alcaktım. Bi kaç kişi önermişti, 2 sene falan kullanılıyor dediler. Ama o kadar çok model var ki kafam karıştı, en iyisi mağazadan bakıyım dedim. Tabi ki alınca yazarım😇