hepoyleolurzaten Canım güzel anneler, mobilyamız geleli 2 buçuk 3 hafta oldu kokusunu bir türlü gideremedim, bebeğimin kıyafetlerini yerleştiremiyorum bunun yüzünden 😔 bir öneriniz var mı acaba?
Esraali hepoyleolurzaten yumusatıcı ile silin sonra bimin silikon spreyi var cok güzel kokuyor acık bırakın gider koku
Nelmali hepoyleolurzaten koku kesesi kullanabilirsiniz ben evleneli 2 yili gecti hala geciremedim o kokuyu baskiliyorum ancak
zehranurr hepoyleolurzaten benimde öyle. Sirkeli karbonatlı suyla sildim, bebeğin çamaşır deterjanı ile sildim kaç kere kapaklarınıda açık bırakıp havalandırdım ama gitmedi. Artık yerleştirmek zorunda kaldım..
akgunbirsen hepoyleolurzaten valla iyi gelir mi bilmem baktım camsil bitmiş toz alamıyorum yumuşatıcı ile suyu karıştırıp sprey şişeye koydum ev buram buram yumuşatıcı kokuyor 2 gün oldu. ☺️ Kokuyu bastırır sanki
hepoyleolurzaten Esraali çok teşekkür ederim, yumuşatıcı denemiştim ama silikon spreyi deneyeyim 😊 1 haftadır dolap kapakları çekmeceler açık 🤭
hepoyleolurzaten Nelmali koku keseleri beni çok rahatsız ediyor 😔 mum u önermişler birde bi internet sitesinde kokuyu çeker diye 🤷🏻♀️
hepoyleolurzaten zehranurr sanırım benimde öyle olacak şu önümüzde ki bir kaç günde deneyeyim de birşeyler, olmazsa yerleştireceğiz mecbur 🤷🏻♀️
hepoyleolurzaten Esraali aslında bende severimde 😅 hatta direkt doğal ahşap kokusu 🤭 ama bebisin kıyafetlerine kokusu sinmesin diye 🤷🏻♀️
AseLenaMom hepoyleolurzaten Benimde öyleydi , kapaklarını açtım şifonyerin ve dolabın o şekilde açık bıraktım hala açık mesela havalandırıyorum kokusu gitti ama ben yinede havalandırıyorum🙏 Deneyebilirsin
Sulee_ hepoyleolurzaten ben kapaklarını açık bırakmıştım camları da actim içi havalaninca 2 güne gitti kokusu bide kıyafetlerini yıkayıp asinca deterjan kokusu sardı içini zatenn
hepoyleolurzaten Sulee_ yok benim imkansız gitmiyor 1 haftadır belki daha fazla olmuş bile olabilir kapakları açık, odanın camı da açık ama gitmiyor yoğun bir ahşap kokusu var