Hayallerim 20+1.haftamizdayiz kızımız olacak.ilk hamileliğin ve hala hissetmedim ne zaman hissederim acaba birde herkez hala hissetmedinmi hissetmen lazımdı gibi yorumlar yapıyor lar canimi sikiyorlar 🤔yorumlarınızı bekliyorum güzel anne adayları 🙌🙄
Busrasahin7714 Hayallerim ilk zamanki hareketleri karninin icinde birsey çekiliyor gibi oluyor cok dikkatli takip edersen yakalarsin bence
deletedmom6295 Hayallerim ilk hamileliğim 15. haftaya girdiğim gün ilk hareketlerini hissettim. Tam göbeğimin altında bir sertlik sağa sola hareket ediyordu. Kontrolde başaşağı döndüğünü gördüm☺️elleyince de bariz bir şişkinlik oluyor o bölgede
AyseZ Hayallerim bende o haftalarda yumuşak bi dokunuş gibi hssediyodum hatta bağırsak hareketi olduğunu düşünüyodum. Çok anlamıyodum. 24 den sonra daha net hissedilmeye başladı. Şuan 28 im, yerinde durmuyor ☺️
Sisi Hayallerim bu haftalardan sonra baslarsin tekmelerini hissetmeye yavastan ben 22 biterken hissrtmistim bana da 5 aylik oldhn nie hissetmion sorunmu var diyordu herkes 😁