PrensessKizim Doguramayanlar sabrı kalmayanlar bebeğinin sesi soluğu çıkmayanlar neler yapıyorsunuz evde doğumun başlaması için var mı bildiğiniz yöntemler 39. Haftadayız kızımda tık yok 😣
Deniz14 PrensessKizim bazı doktorlar açılma olması ve doğumun başlaması için eşinle ilişkiye girmeni tavsiye ediyor
OlgaArslan PrensessKizim açılman olmasını istiyorsan bol bol ada çayı iç hurma ye yürüyüş yap merdiven in çık aklıma gelen bunlar Canım Allah yardımcın olsun sağ sağlim bebişini kucağına al inşallah 🙏
PrensessKizim Deniz14 evet onu duydum bende eşim biraz tedirgin oluyor ama baktım olmuyor deniycem artık 🙈
PrensessKizim Deniz14 yarın kontrolüm var aslında gece denesek sonra güzelce sıcak duşumu alsam mı diyorum Allah nasip ederse belki ertesi gün hazır gitmişken doğururum 🙈😕hayaller hayaller
OlgaArslan PrensessKizim hayır ada çayının söktürücü özelliği olduğu için hamilelik boyunca yasak diyoşar ama senin erken doğum sıkıntın olmadığı için açılman olmasına yardımcı olur canım
GzdeelikAkbacak PrensessKizim benim daha var da ben doğurmaktan vazgeçtim kalsın içimde diyorum o kadar korkuyorum ki ve gözlerimle gördüm Doğum nasıl olduğunu ondan korkuyorum siz korkmuyor musunuz acaba gece hep çocuk doğurdum valla rüyamda nasıl etkisinde kaldıysam artık allahım yardım etsin bize 🤦🏻♀️
PrensessKizim GzdeelikAkbacak korkunun ecele faydası yok kuzum mecbur bi şekilde çıkacak bu çocuklar 🙂 ben korktuğum halde doğsun diye uğraşıyorum bian önce olsun bitsin
GzdeelikAkbacak PrensessKizim gözlerimle gördüm normal doğumu bebeğin çıkışını dikiş atışlarını yani ondan korkuyorum bir an sezeryan mi yapsam diyede düşünüyorum 🤦🏻♀️
PrensessKizim GzdeelikAkbacak sezeryanda da sonradan cekeceksin o ağrıları normale imkânın varsa bırak olsun herkes gibi bizde dogurur kurtuluruz sezeryan yerini yillar gecmesine ragmen bazen sizliyo diyenler var anlık rahat için değer mi inşallah Allah kolay hayirli dogumlar nasip eder hepimize keşke görmeseydin normal doğumu
gizemmm GzdeelikAkbacak Yoksa sağlık personeli misiniz? 😊 bende çok Doğum gördüm hatta yaptırdım bi kaç kez de. İlk başlarda bende korkuyordum biraz çekiniyordum ama şimdi rahatım 33. Haftadayım artık doğsun istiyorum🙂 sokakta elimizi sallasak kime denk gelsek 3-5 çocuğu var herkes yapmış bende yaparım diyorum 🙂
GzdeelikAkbacak PrensessKizim hayırlısı diyorum ney kısmetse o olsun sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin canım ☺