10 haftalık hamile bir anne adayıyım 2. Bebeğime hamileyim Rabbim hepimizin evladını bağışlasın bir tane kızım var doğduğundan 1 yasına kadar asırı kolik gazlı bir bebekti ne olduğunu bilmeyen ler için şöyle söyliyim sabahlara kadar sanki bir yerine bir sey olmuş iğne batmış gibi o kadar şiddetli bir ağlama krizlerine giriyordu ki kullanmadığım ilaç götürmediğim doktor kalmamıştı hocaya götürüp okuttuk bile nazar ve ayetel kürsünün olduğu bir çevşen yazdırdık onunda faydası olmadı kendimde o gaz yapar bu gaz yapar diye doğru dürüst bişy yemiyor sakınıyordm kendimi rezene çayları falan sürekli kullandım ama şu bir gerçek ki ne yaparsanız yapın bu dönem geçene kadar hiçbir şey geçirmiyor bu durumu hiç durmadan ağlamadı saatlerce ve elimden bir sey gelmemesi beni çok yıkan ve yıpratan bir şeydi ama çok şükür ki atlattık suan 3 yasımızdan gün aldık😊 sizlere sorum şu olacak bebeğimiz doğduğu anda kolik ve gazlı olmaması için bişyler veriliyormuş bebeğe bilgisi olan varsa yazabilir misiniz daha doğumuma çok uzun bir süre var ama böyle bir sey varsa önerilerinize ihtiyacım olabilir diye düşündüm ikinci bebeğimde kolik olursa belki faydası olur diye düşündüm şimdiden teşekkür ediyorum 🥰❤️