Minnakkurabiyeveannesi27 Hanımlar gündüzleri hiçbir sıkıntı yaşamayıp geceleri aşırı derece mide bulantısı ve ayak altı yanması yaşayan var mı Henüz 5+3 ama aşırı derece bunlar oluyor napmam gerek bu durumda
Mamacitaa5 Minnakkurabiyeveannesi27 gece yatmadan önce çok bişey yememeye gayret edin 2-3 saat leblebi tuzlu kraker çok iyi geliyordu bana böyle acı yiyeceklerden baharatlı yiyeceklerde az da olsa uzak durun derim benim bulantım çoktu Allah yardımcınız olsun kolay değil
Lulikli Bana doktorum prilam dr bulantı hapından verdi. Doktorunuzla görüştüğünüzde bunları söylerseniz muhakkak size de bulantı ilacı verecektir 😊
Minnakkurabiyeveannesi27 Lulikli çok teşekkür ederim Allah razı olsun doktora haftaya pazartesi gideceğiz inşallah o zamana kadar geçer ama geçmezse söylerim 🥰
Minnakkurabiyeveannesi27 Mamacitaa5 evet yememeye gayret gösteriyorum ama bu defa bebege birşey olacak diye ödüm kopuyor çünkü hicbirsey yiyememeye başladım masil olacak bilmiyorum tavsiyelerinize uyacagim Allah razı olsun 🥰