Nilufer89 Yagmurm2 benimde 25.haftamda şeker yüklemem var. Bizde genetik olduğu icin en basta da babam da şeker oldugu icin ben yaptirma taraftarıyım ☺ varsa dikkat ederim en azından
Yagmurm2 Nilufer89 benimde baba tarafinda hep var evet yaparsam tedbirimi alirim ama ikili testten sonra testler beni korkutuyor
Nilufer89 Kubra2721 cinsiyet öğrenince ufak tefek seyler aldık. Buyuk esya olarak da beşik alındı. Ama birçok şeyimiz eksik 😊 siz başladınız mi almaya
Kubra2721 Nilufer89 Bende cinsiyeti ogrendikten sonra duramadim almaya basladim bizimde sadece buyuk seyler kaldi ☺️
annesininmelegi41 Nilufer89 23+6 yız bizde bugün minik oglusumla❤️ İki düşüğün üstüne hamile kaldım ilk yaşayan çocuğum olacak inşallah ☺️
annesininmelegi41 Yagmurm2 yaptırın tedbirli olursunuz hem iki üç adet baklava yemek gibi bir şey zaten ben daha önce yaptırmıştım şimdi hamilelikte tekrarlatacağım haftaya
Yagmurm2 annesininmelegi41 ilk gebelikte yaptirmadim bu gebeliğimde ikili test yuksek risk çıkmıştı nifty testi yaptik temiz cikti test yaptırmak tan korkuyorum acikcasi olumsuz şeyler psikolojimi bozuyor
Nilufer89 annesininmelegi41 evwt bende oyle düşünüyorum bi zarari olacagini sanmiyorum. Yaptirip tedbirli olmakta fayda var. Ilk kızımda da yaptirmisim ilk yuklemem yuksek çıkmıştı ikinci normaldi
Nilufer89 Yagmurm2 peki ya şekerin varsa ihmalligin yüzünden daha kötü syler olursa. Allah korusun sen yaptır önlemini al bence canim.
Nilufer89 gazetecianne 20+3 te gitmistim en son 330 gr di. Karin cevresi 19+6 haftayla uyumluydu arada pek fark yok ama kontrolümü iple çekiyorum. Insallah fark fazlaşmamiştir.