fencibedenci Arkadaşlar herkese selam 🙋♀️ 11. Haftadayım . Karnımda çok şişkinlik oluyor . Benim gibi olanlar var mı? Bu kadar şişlik ve gaz bir tek ben de mi var 🤷♀️😌
SayeMom fencibedenci bende de oluyor ama ben büyük tuvaletimi 10 günde bir yapiyorum kabızlık problemim var belki ondandır karnım top gibi çıkıyor sonra iniyor 11+1 🥲
Caglaluna fencibedenci ben 12. Haftadayım geçen kontrolde doktor ultrasonda bile farketti. Çağlaaa sen de aşırı gaz var dedi. Gazdan net görüntü alamadı bebişe o derece. Ben de göbüşüm büyüdü diye seviniyodum 😂
Meryemce92 fencibedenci Felaket durumdayım gaz sancısından ölüyorum. Karnım o kdar sert ve şişkinki. Ne yesem gaz yapıyor. 🥺
Lulikli fencibedenci ben 7+5im karnım o kadar şiş ki sanki 3-4 aylık hamile gibi. İnanılmaz gazım var ne olacak bilmiyorum 😞🙄
fencibedenci SayeMom Aslında prebiyotik ürünler tüketebilirsiniz özellikle kefir çok işe yarıyor tabi doktora da sorun . Ben de 2 günde bir çıkabiliyorum tuvalete maalesef .
fencibedenci Caglaluna Canım çok zor tahmin edebiliyorum ama bebişi göremeyecek kadar olduğunu duyunca şaşırdım 😌
fencibedenci Meryemce92 Ben de de aynı durum var . Karnım sanki 5 aylık gibi . Huzursuz ediyor beni de . Ama yapacak bişey yok . Sağlıkla kucağımıza alalım da 😊
Banuka Ben de hiç gaz yok normal çıkabiliyorum tuvalete, ama halsizlik çok fazla yemeklerden hiç tat alamıyorum