Sedaby nesemin canim umarim senin de dogumdan sonra normale doner ayaklarin🙏 Doktorun ne diyor ayak sismesine
nesemin Sedaby ödem olması normalmiş tuzda tüketmiyorum ama yaz hamileliklerinde olurmuş bide gebeliğe bağlı böbrekte büyüme var bende oda sancı yapıyor. Ama onlar için herşeye değer 😍
AliyeAsel Bende 34 haftadayım canım sıcak bi yandan sırt ağrım var ter atıyorum bildiğiniz yaza gelmesi gerçekten zormuş 🤕
58Vildan 34 haftalığım 16 kilo aldım 😒 el ayak şişemelerim sağolsun rahat bırakmıyor 38 olan ayaklarım 40 numara oldu 🤭🤭 mide bulantı kusma sorunum var aşırı kötüyüm benim gibi olan var mı? bide sırt ağrısından gece uykularım kaçtı yalancı sancılarımda başladı inşallah 2 hafta daha tutabilirim mıncırığı 🙈🙈
FulYasin01 nesemin 36 Haftamdayım 8 kilo aldım , Allah’a şükür hiç hamile olduğumu bilmiyorum bile karnım küçücük hala yüz üstü uyuyorum 🙈🙈 sadece ayakta çok durduğum zaman ayaklarım şişiyor onun dışında herşey mükemmel ☺️☺️
Mami Asyaninannesi benimde 7 günüm kaldi canim sende iki bacak.arasi agrilar ve yanma gibi bir hiss oluyormu ? Normal dogumu dusunuyormusunuz
EsraCilgin 37+2 sancılar başladı küçücük zavallı ayaklarım dolmabiber oldu 8 kilo aldım ama ne oturAbiliyorum ne kalkabiliyorum. Doğurayım artık 😂
mervec nesemin evet tepki veriyor ne yani tepki verdiği için saygısız mi veya tepki vermediği için saygılı mu oluyor minicik yavrulsr😀😀 çok komik bir cümle olmuş eminim öyle demek istemedin değil mi?
Canan07 Damladuaa ayni gun ve ayni haftadayiz ayni uyku sorunu bende de var bide ayaklarim sabahlari cok ağrıyor