Cagla0707 tugbaurkmz aynen özele gidiyorum 12 haftada söyler diyorlardı ama söylemedi 16. Haftada öğreneceksiniz dedi
DamlaNur29 tugbaurkmz benimki ilkinde doğru cıktı suan 2.yolda haftaya öğrenicez cinsiyet ordada erkek yazıyor ama hayırlısı allahtan
tugbaurkmz Prenses21 benim doğumda Ocak sonunda görünüyor gerçekten bir sene hamile kalmış gibi hissediyorsun ilki de aynı Ayda doğmuştu 😀
Amatorranne tugbaurkmz benim de ilk bebeğimle ikincisi aynı aya denk geliyo. Bakalım belki günü de denk getiririz😄
Canankmrc tugbaurkmz ilk ogluma kız cıktı yani olmadı bundada erkek çıktı bakalım ne olacak daha ögrenemedim bende 🥰
Ayyasmin Hikaye bu takvimler vs Allahtan daha mı iyi bilecek bu şeyler bana şirk gibi geliyor. Benim kız çıktı ama erkek olacak İnşallah
tugbaurkmz Amatorranne belki de oğlum 24 Ocak şuan ki bebeğim 5 Şubat görünüyor erken Doğarsa aynı güne bile denk gelebilir 😀
ozlmkcakgn tugbaurkmz benim iki hamileliğimde de doğru çıktı denk mi geldi yoksa takvim işi doğru mu bilemem😅😅😅 doğru çıkmayanları da duydum…