tugbaurkmz Cagla0707 hahaha ozaman sen hiçbirine inanma ultrasonu bekle bende öyle yapıcam nasıl olsa öğrenicez ama insan merak ediyor işte 😂
Cagla0707 tugbaurkmz aynen özele gidiyorum 12 haftada söyler diyorlardı ama söylemedi 16. Haftada öğreneceksiniz dedi
tugbaurkmz emrbalayse tabi ki en doğrusu doktor kontrolünde öğrenilmesi ama sabırsızlık işte bi de merak yoksa inanmıyoruz bu sitelere tabi ki hayırlısı olsun herşeyin 🤗
tugbaurkmz Glcn22 ne güzel bende hep kız istedim ilkinde oğlum oldu bakalım bu kez ne olacak merakla bekliyorum hayırlısı 😊
DenizBilge tugbaurkmz benim tutmadı. Çin takvimi kız dedi doktor erkek 😅 Rus takvimi ve japon takvimi erkek demişti, Çin takvimi kız demişti. Ruslar ve japonlar bildi
Kayasemiinn tugbaurkmz hesaplamalarda kız çıkıyordu hep ama tabloya göre erkek olması gerekiyordu,erkek bebek bekliyoruz 😊
Mgokkilicc tugbaurkmz ilk bebeginizin bilgilerini hatırlıyorsaniz girip bı bakın isterseniz bakalım o tutmuş mu 😅
tugbaurkmz Mgokkilicc evet o tutmuştu ama acaba tesadüf mü diye düşünmüştüm hep yine aynı şeyi düşünüyorum 😂
Egeve2zler tugbaurkmz benim ilkinde de doğru çıktı. Şimdi ikizlerim içinde doğru 3 erkek annesi oluyorum 😀🤣
poyrazinannesi3547 tugbaurkmz Bende tutmadı 7 haftalıkken atmştm buraya herkes kız demişti ama oğlum olcak Allahın izniyle ben başından beri erkek hissediyordum
milayerli 2 gebeliğimde de tutmuştu bakalım 3.de ne olacak merakla beklemekteyim 8 haftalığım 1 ay sonra öğrenirim kısmetse 🤭